LAWSTUDIES

Afstandsonderwijs Rechten Opleidingen in Technologische Wetgeving 2020 in Europa

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Rechten Opleiding Afstandsonderwijs in Technologische Wetgeving in Europa

3 Resultaten in Technologische Wetgeving, Europa, Afstandsonderwijs Filter

llm internet wet & beleid / IT en telecommunicatie wet (afstandsonderwijs)

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
LLM
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Online

De LLM in Internet Law & Policy is ook bekend als de LLM in IT & Telecommunications Law. De cursus structuur en de module keuzes zijn identiek. U vindt de keuze van ee ...

Lees meer

LLM in informatietechnologie wetgeving (ONLINE LEREN)

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
LLM
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Deze LLM in de informatietechnologiewet concentreert zich op het regelgevingskader dat de informatietechnologie regelt binnen internationale, Europese en nationale omgevingen.

Lees meer

LLM in innovatie, technologie en de wet (ONLINE LEREN)

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
LLM
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Dit unieke en internationaal gerichte LLM-programma onderzoekt hoe de wet reageert op, reguleert en bevordert nieuwe en opkomende technologie├źn.

Lees meer