LAWSTUDIES.NL

Zoek Deeltijd Master in Rechten Opleidingen in Studies ondernemingsrecht in Albanië 2019/2020

LL.M. programma's variëren in lengte, waarde en hoeveelheid. Het reguliere programma is een jaar full-time artikel of twee tot drie jaar in deeltijd studie. Studenten nemen vaak hun cursussen om ofwel specialiseren op een bepaald gebied, zoals het internationale recht, of een aangepaste opleiding om hun persoonlijke belangen of professionele behoeften.

Studies naar ondernemingsrecht concentreren zich op wetgeving die is opgezet om bedrijven aansprakelijk te houden voor hun daden en om ervoor te zorgen dat partijen die betrokken zijn bij zakelijke transacties worden beschermd. Dit kan binnen bedrijven nationaal of internationaal worden toegepast.

Hoger onderwijs in het Albanees aangeboden door 13 openbare universiteiten. De meest recente is de Universiteit van Durres, dat werd geopend in september 2006. De Universiteit van Sport in Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranes) voorheen de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Sport, vanaf 2010. De University of Arts Once upon a time Academie voor Schone Kunsten (Akademia e Arteve) uit 2011. Daarnaast zijn er 46 prive-universiteiten en faculteiten die in Albanië. Alle universiteiten hebben verschillende faculteiten. De zogenaamde "niet-universitaire scholen " geven opleidingen in het hoger onderwijs van twee jaar.

Deeltijd LL.M. in Studies ondernemingsrecht in Albanië

1 Resultaten in Studies ondernemingsrecht, Albanië Filter

Master in internationaal en handelsrecht (11m)

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Voltijd Deeltijd 14 - 30 maanden September 2020 Albanië Tirana +1 more

Dit programma is gericht op het wet- en regelgevingskader voor de internationale gemeenschap, alsmede op de belangrijkste juridische problemen rond de wereldwijde markten.