LAWSTUDIES

LLM Programma's in Strafrecht in de Verenigde Nottingham Verenigd Koninkrijk

De Master of Laws diploma algemeen bekend als de LL.M., is een geavanceerde afgestudeerde licentiaat in de rechten. Kandidaten vaak al een eerste graad in de rechten bezit en zijn geïnteresseerd in het bevorderen van hun studies van de wet. Het verkrijgen van een LL.M. bezit een aantal duidelijke voordelen.

LLM Criminologie is ontworpen om u een beter begrip van het recht van de mensenrechten. Na de voltooiing van LLM in de criminologie, zou je in staat zijn om een ​​grondige kennis van de basiswet en theorie met betrekking tot de criminologie te bepalen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Nottingham staat bekend om de legende van Robin Hood, twee grote theaters en vele musea en galeries. Het is ook de thuisbasis van twee universiteiten die meer dan 60 duizend studenten, van wie er 12 duizend zijn internationaal.

Beste Master in Rechten in Strafrecht in de Verenigde Nottingham in UK

2 Resultaten in Strafrecht, Nottingham Filter

LLM International Criminal Justice and Armed Conflict

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Verenigd Koninkrijk, Nottingham
LLM
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Deze cursus onderzoekt de wet die van toepassing is vóór, tijdens en na een gewapend conflict en verkent actuele problemen en moderne uitdagingen voor de wet en de politiek ro ...

Lees meer

LLM Criminal Justice

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Verenigd Koninkrijk, Nottingham
LLM
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het aanbieden van een onderscheidende contextuele benadering van strafrecht, deze cursus onderzoekt de theoretische, vergelijkende en internationale aspecten van het strafproc ...

Lees meer