Filter
Master in Rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Rechten Studies in Staatsrecht 2019/2020

Rekening houdend met een tot twee jaar om te voltooien, is een LLM een geavanceerde graad op het gebied van de wet. Het is afgeleid van Legus Magister en staat ook bekend als een Master of Laws en kan studenten een concurrentievoordeel bieden voor toekomstige carrières.

Wat is een LLM in Constitutionele wetgeving? Afhankelijk van het programma, kunnen studenten de grondwet van het gastland van de universiteit bestuderen of een brede kijk op internationaal constitutioneel recht houden. Andere soorten grondwetten, zoals staat of provincie, kunnen ook als interessegebied worden nagestreefd. Zoals de meeste constitutionele documenten de machtsverhoudingen tussen bestuursorganen en hun burgers beschrijven, besteden vele geleerden op dit gebied aanzienlijke onderzoekstijd aan burgerrechten, vaak gericht op specifieke demografische gegevens, zoals kinderen of vrouwen, en hoe die wetten hen beïnvloeden.

Specifieke vaardigheden opgedaan met een achtergrond in constitutioneel recht omvatten een complex begrip van burgerrechten, schrijfvaardigheid van juridisch geschrift en onderzoekstalent. Bovendien krijgen veel studenten geavanceerde vaardigheden op het gebied van redeneren en timemanagement, die beide studenten zowel op als buiten het werk kunnen helpen.

Het in evenwicht brengen van de boeken voor college vereist het overwegen van een verscheidenheid aan factoren, waaronder de lengte en locatie van het programma. Raadpleeg voor de meest recente budgetinformatie overleg met de financiële kantoren van uw potentiële school.

Beroepsperspectieven in het constitutionele recht worden doorgaans gevolgd op juridisch gebied, maar studenten kunnen ook ruime kansen vinden in de wereld van onderwijs, bedrijfsontwikkeling en administratie. Omdat verschillende regio's verschillende vereisten hebben, kunnen studenten zich kwalificeren om recht te doen of moeten ze aanvullende graden en examens nastreven voordat ze advocaat worden. Typische functies voor afgestudeerden op dit gebied zijn onder meer constitutionele jurist, juridisch adviseur, compliance consultant en juridisch opvoeder.

Je LLM in staatsrecht kan worden verdiend met een combinatie van online en offline lessen en bij instellingen over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Staatsrecht

Grupo Tiradentes

Een van de meest opvallende kenmerken van de wet van sociaal-democratische staat is de suprematie van de Grondwet. Als gevolg hiervan, de theorie van de schepping leert d ... [+]

differentialen Course

Een van de meest opvallende kenmerken van de wet van sociaal-democratische staat is de suprematie van de Grondwet. Als gevolg hiervan, de theorie van de schepping leert dat de zogenaamde constitutionele blok wordt gevormd door de regels van de fundamentele rechten en waarborgen en de staat organisatie en de bevoegdheden die als materieel worden genoemd grondwettelijke bepalingen. In dit scenario, de takken van staatsrecht en bestuursrecht zijn van onbetwistbare centraliteit in de realisatie van de grondwettelijke beginselen en leg ze regels die voortkomen. Het is daarom van essentieel belang dat de juridische actoren om de theorie en de praktijk dat de gerechtelijke en administratieve beslissingen in de Braziliaanse staat te ondersteunen begrijpen. Ingebracht in deze realiteit, de specialisatiecursus in Staats- en bestuursrecht van de University Center Tiradentes (UNIT-AL) in samenwerking met Superior Law School (ESA - OAB / AL) stelt een multidisciplinair graduate, theoretisch en praktisch, gericht op actualisering en de vorming van een professionele in staat om op te treden op het gebied verschillende gebieden van het recht, in het bijzonder het publiekrecht. Dit is een innovatief project omdat het problemen en praktijken die inherent zijn aan de verschillende juridische beroepen dekt. Daarom is het met het oog op deze specialisatie te vergemakkelijken die nodig zijn om het partnerschap van de University Center Tiradentes (UNIT-AL) en de Hogere School of Law (ESA OAB / AL) was. De aanpak die in de cursus gaat naar de professionele behoeften van de advocaten en nieuwe uitdagingen te overwegen in de... [-]

Brazilië Aracaju
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
374 uur
Campus
Lees meer in Nederlands