13 LLM Opleidingen in Spanje for 2024

LLM Opleidingen in Spanje for 2024Filter
    • Madrid, Spanje
    • Online

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels, Spaans

    De Master in sportrecht, LLM is bedoeld voor afgestudeerden in de rechten van over de hele wereld die hun professionele loopbaan op het gebied van internationaal sportrecht willen ontwikkelen. Het programma van 9 maanden behandelt een scala aan onderwerpen, zoals antidoping, geschillenbeslechting en belastingheffing, waardoor studenten een breed scala aan vaardigheden kunnen ontwikkelen en zich kunnen aanpassen en gedijen in verschillende werkomgevingen.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Global Master in sportmanagement en juridische vaardigheden met FCB is gericht en gericht op de sector van advocaten, bedrijfs-, economisch en sportmanagement, of andere personen die al een universitair diploma op die gebieden hebben, die bewezen ervaring en kennis hebben op het gebied van gebied van sport.

    • León, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    We leiden professionals op die gespecialiseerd zijn op het gebied van cybersecuritywetgeving en de digitale omgeving, die zullen reageren op de nieuwe uitdagingen voor de wet op basis van de vooruitgang die voortvloeit uit de nieuwe communicatie- en informatietechnologieën.

    • Madrid, Spanje
    • Online
    • + 1 more

    Deeltijd

    9 maanden

    Blended

    Engels

    Dit transformationele programma opent grenzen voor ambitieuze advocaten die graag hun vaardigheden opnieuw willen uitvinden en de zakelijke kennis willen ontwikkelen die ze nodig hebben om te evolueren. De multi-jurisdictionele focus geeft deelnemers een 360-graden strategische juridische en zakelijke visie om hen in staat te stellen barrières te doorbreken en hun carrière op het wereldtoneel te ontwikkelen. De uitvoerende LL.M. Het programma is een gezamenlijk diploma dat wordt aangeboden door twee van 's werelds toonaangevende rechtsscholen: IE Law School en Northwestern Pritzker School of Law. Door deze twee academische krachtpatsers te verenigen, krijgen deelnemers het beste van twee werelden in een uniek programma dat de inhoud van bedrijfskunde vakkundig integreert in een grensoverschrijdend juridisch kader. Na afronding van het programma ontvangen deelnemers een LL.M./MSL van Northwestern Law en een Business Administration Certificate van IE Business School, waarmee hun profiel wordt bevestigd als uniek gepositioneerd om op te treden in juridische en zakelijke aangelegenheden met uitdagende internationale dimensies.

    • Caserta, Italië
    • Murcia, Spanje

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    Met ingang van studiejaar 2016/2017 biedt het SUN Department of Law haar studenten een nieuwe kans op internationalisering, naast de traditionele uitwisselingsprogramma's. Studenten kunnen deelnemen aan een nieuw studieprogramma dat gezamenlijk is ontwikkeld aan de Universiteit van Murcia (Spanje), waarmee ze drie semesters aan de buitenlandse universiteit kunnen doorbrengen en aan het einde van de cursus een dubbele graad kunnen behalen, dwz een dubbele graad. graad. .

    • Hamburg, Duitsland
    • Ghent, België
    • + 7 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze Europese Master in Law and Economics programma (Emle) biedt de unieke gelegenheid voor interdisciplinaire studies van recht en economie aan twee of zelfs drie Europese en niet-Europese universiteiten. Er komt een gezamenlijke LL.M. diploma uitgereikt door de universiteiten in Hamburg, Gent en Rotterdam en alle andere partneruniversiteiten zullen een aanvullend masterdiploma (LL.M. / MA / M.Sc.) uitgeven.

    • Madrid, Spanje
    • Alcorcón, Spanje
    • + 3 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    De Master Economisch Strafrecht is een gespecialiseerde en multidisciplinaire opleiding voor advocaten die zich bezighouden met de praktijk van het economisch strafrecht en het ondernemingsstrafrecht. Het programma rust juridische professionals uit met de essentiële tools en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in dit juridische domein. Bovendien biedt de masteropleiding voldoende theoretische kennis voor aspirant-onderzoekers die wetenschappelijk werk op dit gebied willen nastreven.

    • Valladolid, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    • Barcelona, Spanje

    Op de campus

    Spaans

    • Madrid, Spanje
    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Spaans

    Deel uitmaken van de biotechnologiesector betekent weten dat het werk dat je dagelijks doet een positieve impact zal hebben voor jou en voor de wereld. Misschien draag je bij aan het verkrijgen van een patent voor het genezen van een ernstige ziekte. Je kunt bijdragen aan het verkrijgen van de nodige financiering voor dat onderzoek.

    • Madrid, Spanje
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Blended, Op de campus

    Spaans

    How to choose, if you don't know what your possibilities are? There are many ways to be a lawyer, and the first condition for success is to discover your place in the profession. A real immersion in its practice, hand in hand with the best firms and professionals, will show you what all your options are and which one fits you best. The one where you can combine your preferences with your abilities.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    10 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master of Laws (LL.M.) verdiept en verbreedt de kennis van het recht in een reeks gerichte, zeer praktische modules, geleid door diverse, ervaren academici en beoefenaars van juridische beroepen. Studenten krijgen een solide basis rond het ondernemings- en ondernemingsrecht en blijven tegelijkertijd de trends voor dankzij onze toegepaste methodologieën, ervaren beoefenaars en de rechtsvergelijkende studie met juridische experts. Studenten behalen ook een internationaal erkend Postgraduate Diploma of Specialist (PgDip) in een van de drie belangrijkste rechtsgebieden. Uw specialisatiekeuze is tussen International Business Law, International Dispute Resolution en Intellectual Property and Technology Law.

    • Madrid, Spanje
    • Online

    Full time

    1 Jaar

    Blended, Op de campus

    Spaans

    El Máster en Derecho del Entretenimiento de ISDE is een innovatief programma dat de wereld van de derecho verbindt met de audiovisuele, muzikale, sportieve en spectaculaire industrie. Ontworpen voor mensen die gepassioneerd zijn door de entretenimiento en juridische aspiraties hebben.