LAWSTUDIES

LL.M's in de Verenigde A Coruña in Spanje 2021

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Rechten Studies in de Verenigde A Coruña in Spanje

gevonden resultaten Filter

Master's degree in de rechten

Universidade da Coruña
LLM
<
Voltijds
<
3 semesters
Spaans
Campus

De Masters in de rechten, die de toegang tot de vaardigheidstest geeft voor de titel van advocaat / a, wordt gezamenlijk door de UDC en ICACOR door de School of Legal Practice ...

Lees meer

Master in Business juridisch advies

Universidade da Coruña
LLM
<
Voltijds
<
3 semesters
Spaans
Campus

De opleiding van studenten van de Master in Business Legal Advice (MAXE) hebben betrekking op relevante onderwerpen in het bedrijfsleven en de kennis van nieuwe middelen, juri ...

Lees meer

Master in de Rechten: European Union Studies

Universidade da Coruña
LLM
<
Voltijds
Spaans
Campus

Het belangrijkste doel van de Master EU bestaat uit geschoolde opleiding in de Europese administratie en het beheer van professionals EU-middelen.

Lees meer