Deeltijd Master in Rechten in Ruimterecht Europa

Top Deeltijd Masters in Rechten in Ruimterecht 2018/2019 Europa

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

LLM Opleiding Deeltijd in Ruimterecht Europa

Lees meer

LLM geavanceerde studies in de lucht-en ruimterecht

Leiden University
Campus Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Nederlanden Leiden Den Haag +1 more

De masteropleiding in Air and Space Law is een combinatie van publiek recht lucht, een eigen lucht-recht en ruimte wet, zowel vanuit een internationaal en Europees perspectief. [+]

Air and Space Law is een intensieve eenjarige master bij de internationaal geprezen Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Dit unieke programma biedt een combinatie van de wet inzake de lucht, een eigen lucht recht en ruimte de wet, zowel vanuit een internationaal en Europees perspectief.

Professionele applicaties

De Leidse Air and Space Law programma is uniek. Ons onderwijs en onderzoek heeft een duidelijke Europese dimensie en is in lijn met de hoogste academische standaarden. Tegelijkertijd, het programma gericht op professionele toepassingen, vooral door zijn stage eisen.

Het Internationaal Instituut voor Air and Space Law (IIASL), die deze geavanceerde master specialisatie herbergt, is één van de toonaangevende internationale wetenschappelijk onderzoek en onderwijs instituten op dit gebied. Het instituut onderhoudt nauwe betrekkingen met de nationale en internationale organisaties en instellingen over de hele wereld en geniet van de begeleiding van een prestigieuze International Advisory Board.... [-]