Filter
Master in Rechten
Europa Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste Rechten Studies in Ruimterecht Europa 2019

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

LLM Programma in Ruimterecht Europa

Lees meer Lees Minder

2 Results in Ruimterecht, Europa

Leiden University

Dit unieke programma biedt een combinatie van openbare luchtwetgeving, privaatrecht en ruimterecht, zowel vanuit een internationaal als een Europees perspectief. ... [+]

Welke wetten regelen het commerciële gebruik van de ruimte? Zijn staten verantwoordelijk voor het verminderen van ruimteschroot? Wie is aansprakelijk voor ongevallen aan boord van het vliegtuig? Leer hoe je moet omgaan met dergelijke vragen vanuit zowel een internationaal als een Europees perspectief.

Wat houdt dit masterprogramma in?

Het Leidse Lucht- en Ruimterecht-programma is uniek. Ons onderwijs en onderzoek heeft een duidelijk gedefinieerde Europese dimensie en is in overeenstemming met de hoogste academische normen. Tegelijkertijd richt het programma zich op professionele toepassingen, met name door middel van de stage-eisen.

Het Internationaal Instituut voor Lucht- en Ruimtewet (IIASL), waarin deze specialistische specialisatie is ondergebracht, is een van de toonaangevende internationale academische onderzoeks- en onderwijsinstituten op dit gebied. Het instituut onderhoudt nauwe relaties met nationale en internationale organisaties en instellingen over de hele wereld en geniet de begeleiding van een prestigieuze internationale adviesraad.... [-]

Nederlanden Leiden Den Haag
February 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance

De master in de ruimte-, communicatie- en mediarecht combineert een reeks cursussen over ruimterecht, internationale en Europese wetgeving inzake satellietcommunicatie, m ... [+]

Over

De master in de ruimte-, communicatie- en mediarecht combineert een reeks cursussen over ruimterecht, internationale en Europese wetgeving inzake satellietcommunicatie, mediarecht, elektronische communicatie en e-commerce wetgeving, intellectueel eigendomsrecht, evenals gegevensbeschermingswetgeving. Het behandelt deze gebieden op internationaal, Europees en nationaal niveau.

In de loop van het programma verwerven studenten volledige expertise in de regelgevingsaspecten van ruimte-, communicatie-, ICT- en mediarecht binnen een opwindend en zich ontwikkelend veld.

Het programma rust studenten met essentiële theoretische, praktische en analytische vaardigheden om uit te blinken in de snelle juridische wereld van een zich voortdurend ontwikkelende veld. Het biedt volop mogelijkheden voor ontwikkeling in de publieke en private sector, maar ook in de academische wereld.... [-]

Groothertogdom Luxemburg Luxemburg
September 2019
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands