LAWSTUDIES.NL

Vergelijk Afstandsonderwijs LLM Opleidingen in Rechtenstudies in Zwitserland 2019

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Afstandsonderwijs LLM in Rechtenstudies in Zwitserland

1 Resultaten in Rechtenstudies, Zwitserland, Afstandsonderwijs Filter

Online MSc International Business with Law - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaren Februari 2020 Zwitserland Z├╝rich Switzerland Online +2 more