LAWSTUDIES

Online Rechten Opleidingen in Publiekrecht in de Verenigde Nottingham Verenigd Koninkrijk 2020

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Nottingham staat bekend om de legende van Robin Hood, twee grote theaters en vele musea en galeries. Het is ook de thuisbasis van twee universiteiten die meer dan 60 duizend studenten, van wie er 12 duizend zijn internationaal.

Online Master in Rechten in Publiekrecht in de Verenigde Nottingham in UK

1 Resultaten in Publiekrecht, Nottingham Filter

LLM / PGDip / PGCert Wetgeving en beleid inzake overheidsopdrachten

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Verenigd Koninkrijk, Nottingham
LLM
01 Sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
10 maanden
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

Om aan de behoefte aan een grondige opleiding op dit gebied te voldoen, biedt dit unieke, deeltijdse programma een 'gouden standaard' voor onderwijs op dit gebied.

Lees meer