Filter
Master in Rechten
Verenigde Arabische Emiraten Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Masters in Rechten (LLM) in Privaatrecht in de Verenigde Arabische Emiraten

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

De Verenigde Arabische Emiraten, soms gewoon wel de Emiraten of de Verenigde Arabische Emiraten, is een Arabisch land in het zuidoosten van het Arabische schiereiland aan de Perzische Golf, grenzend aan Oman in het oosten en Saoedi-Arabië in het zuiden, alsook het delen van de zeegrenzen met Qatar en Iran.

LLM in Privaatrecht in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Privaatrecht, Verenigde Arabische Emiraten

Graden
Plaats
Verenigde Arabische Emiraten
Studievorm
Tempo
UAEU United Arab Emirates University

Privaatrecht is de tak van het recht die zich bezighoudt met de relaties tussen individuen of instellingen, in plaats van relaties tussen deze en de staat. ... [+]

Overzicht

Privaatrecht is de tak van het recht die zich bezighoudt met de relaties tussen individuen of instellingen, in plaats van relaties tussen deze en de staat. Deze specialiteit trekt afgestudeerden in de rechten aan die geworven willen worden bij handelsbedrijven, advocatenkantoren, economische instellingen en de rechterlijke macht. Het programma is bedoeld om afgestudeerden adequaat onderzoek en professionele vaardigheden te bieden door zich te concentreren op financiële transacties tussen individuen, of het nu gaat om civiele of commerciële transacties.

Doelstellingen van het programmaBouw en ontwikkel diepgaand een solide en geavanceerde wetenschappelijke basis van privaatrecht onder de studenten.Stel studenten in staat om diepgaand onderzoek en gespecialiseerde juridische studies uit te voeren op verschillende gebieden van het privaatrecht.Ontwikkel creativiteit en geavanceerde continue kennis op het gebied van privaatrecht.Bied studenten de hoogste waarden en ethiek die nodig zijn voor de uitoefening van de advocatuur.Programma leerresultaten... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Al Ain
Augustus 2020
Arabisch
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands