LLM Programma in Privaatrecht

Top 3 Masters in Rechten in Privaatrecht 2019

Een Master of Laws-graad, of LLM., Neemt de meeste wetenschappers tussen de een en twee jaar in beslag, in afwachting van de status van inschrijving. In tegenstelling tot andere postgraduaten, hebben de meeste LLM-programma's geen toelatingsexamens nodig voorafgaand aan de toelating.

Studenten overwegen hun juridische kennis te specialiseren en vragen zich af: "Wat is een LLM in privaatrecht?" Degenen die privaatrecht studeren en praktiseren, houden zich bezig met de juridische relaties tussen individuen. Als zodanig omvatten interessegebieden vaak, maar zijn niet beperkt tot: eigendom, familie, erfopvolging en contractenrecht. De ontwikkeling van soft skills en meditatiestrategieën is vaak een cruciaal onderdeel van het bestuderen van privaatrecht, omdat veel studenten direct met cliënten in interactie zullen treden en geschillen tussen burgers binnen en buiten de rechtszalen beslechten.

Succesvolle studenten zijn over het algemeen opmerkelijke onderhandelaars met goed georiënteerde onderzoekshokken en analytische vaardigheden. Deze eigenschappen zijn niet alleen zeer wenselijk op de arbeidsmarkt, maar kunnen ook een uitstekende manier zijn om persoonlijke geschillen en financiën te beheren.

De inschrijvingsstatus en de totale programmaduur hebben vaak invloed op de prijs van het verdienen van een LLM in privaatrecht. Andere mogelijke factoren zijn de recitatiekosten en het land van herkomst van de student. Studenten moeten rekening houden met de kosten van deelname aan elk programma om ervoor te zorgen dat het programma het beste aansluit op hun financiële behoeften.

Gecombineerd met een Juris Doctor of LLB zijn de vooruitzichten op een baan voor studenten expansief en groeien ze constant. Hoewel veel van het privaatrecht zich richt op individueel-naar-individuele geschillen, kunnen veel afgestudeerden met een specialiteit in privaatrecht banen vinden in de commerciële sector als zakenpartners, juridische toezichthouders, bedrijfsjuristen en contractmanagers. Andere banen die mogelijk beschikbaar zijn, waarvan sommige mogelijk bijkomende gerelateerde professionele graden vereisen, zijn onder meer echtscheidingsadvocaten, paralegals, juridische assistenten, estateplanners, vertrouwensadviseurs en managers voor juridische zaken.

Privaatrecht is meestal gericht op de nationale schaal en daarom hebben programma's, hoewel wereldwijd overvloedig, vaak ten minste een gedeeltelijke persoonlijke aanwezigheid nodig om uw LLM in privaatrecht te verdienen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer

Meester in het privaatrecht

Baltic International Academy
Campus Voltijd 3 semesters Open Inschrijving Letland Riga

Programma: Privaatrecht Type: Volledig studieprogramma [+]

Programma: Privaatrecht Type: Volledig studieprogramma Mate worden verkregen: Master Lengte: 1,5 jaar (3 terms) Taal : Russisch Fee per jaar : * 1800 EUR (voor EU-studenten) / 2500 EUR (voor niet-EU-studenten) * Overige informatie : De betaling voor de slaapzaal begint bij 165 EUR. Aanvullende informatie over accommodatie mogelijkheden is beschikbaar via link: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. Voor aanvullende informatieverzoek, neem contact op met onze toelatingscommissie of zie onze website.

Leerplan

Logica en werkwijzen van wetenschappelijk onderzoek Pedagogie en psychologie van het hoger onderwijs Kwesties in theorie van de staat en de wet Actuele thema's in het burgerlijk recht in Letland en EU:algemeen deel Wet woning Contractenrecht Law Familie en Successie Exclusieve rechten Commercial Law in EU Internationale civiele procedure Zakelijke transacties en belastingen rechtspersonen International Business Law Wettelijke regeling van het bedrijfsleven in de EU VERZEKERING Informatie systemen en technologieën in de jurisprudentie Wettelijke regeling van een wedstrijd in Letland en EU Bijzonderheden van de juridische arbeidsverhoudingen als gekoppeld aan het burgerlijk recht informatierecht Methodologie van het besluitvormingsproces Professionele oefening Uitwerking en presentatie van de Master's papier [-]

Master of Laws in het privaatrecht

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Deeltijd 2 - 3 semesters September 2019 Turkije Istanboel

In de wereld van vandaag, waar sprake is van een groeiende behoefte aan juridische aanpak om te gaan met zowel lokale als mondiale kwesties te nemen, het oplossen van juridische controverses vereisen een multi-dimensionaal perspectief gebaseerde [+]

Master of Laws in Privaatrecht

In de wereld van vandaag, waar sprake is van een groeiende behoefte aan juridische aanpak om te gaan met zowel lokale als mondiale kwesties te nemen, het oplossen van juridische controverses vereisen een multi-dimensionaal perspectief gebaseerd op een opvatting van de verschillende juridische disciplines; vandaar, de advocaat-profiel die in staat is om toe te voegen aan de ontwikkeling van de samenleving, de economie, de politiek en de advocatuur is aan het veranderen. Met dit opzicht, Koç University Institute of Social Sciences richt zich bij te dragen aan de vorming van deze nieuwe advocaat profiel, met een goed begrip gebaseerd op betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek, evenals het beoefenen van ervaring. Wij bieden ook niet-thesis programma's als thesis programma. Het programma met thesis is samengesteld uit 3 kern cursussen gevolgd door 4 keuzevakken en wordt afgesloten met een scriptie. De niet-thesis programma bestaat uit 10 cursussen en een scriptie.... [-]


LLM in vergelijkend en Europees privaatrecht

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh +1 more

Dit programma is bedoeld om u een diepgaand inzicht te verschaffen in de kerngebieden van het privaatrecht in de twee grote juridische tradities van Europa, het gemeenschappelijke en het burgerlijk recht. [+]

Programmabeschrijving

Dit programma is bedoeld om u een diepgaand inzicht te verschaffen in de kerngebieden van het privaatrecht in de twee grote juridische tradities van Europa, het gemeenschappelijke en het burgerlijk recht. Het biedt u de mogelijkheid om een ​​geavanceerde kwalificatie te behalen die zowel academisch rigoureus is als professioneel voordelig.

Het is gebaseerd op zowel de burgerlijke als de common law-tradities en combineert de vergelijkende studie van belangrijke gebieden van het privaatrecht met de dynamiek van Europese harmonisatie-initiatieven. Het is met name geschikt voor diegenen die een reeks privaatrechtelijke vakken op een bachelorniveau hebben gestudeerd, hoewel het ook openstaat voor diegenen wiens bachelordiploma andere specialisaties heeft gecombineerd.... [-]