LAWSTUDIES

Master in Rechten Opleidingen in de Verenigde Wrocław in Polen 2020/2021

De Master of Laws diploma algemeen bekend als de LL.M., is een geavanceerde afgestudeerde licentiaat in de rechten. Kandidaten vaak al een eerste graad in de rechten bezit en zijn geïnteresseerd in het bevorderen van hun studies van de wet. Het verkrijgen van een LL.M. bezit een aantal duidelijke voordelen.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Wrocław wordt beschouwd als de derde grootste centrum van het onderwijs in Polen. In dertig bekende instellingen, zijn er meer dan 135.000 studenten. De universiteit van Wrocław de stad biedt gezonde academische omgeving voor lokale en buitenlandse studenten.

Rechten Studies in de Verenigde Wrocław in Polen

gevonden resultaten Filter

Master in internationaal en Europees recht

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
LLM
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

LLM International & European Law - Graduate zal vaardigheden en algemene kennis bezitten op het gebied van dogmatische disciplines van internationaal en Europees recht. Af ...

Lees meer

LLM in internationaal en Europees recht

University of Wroclaw
LLM
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Administratie en Economie aan de University of Wroclaw , met zijn wortels in het begin van de 16e eeuw en Alma Mater van 9 Nobelprijswinnaars, ...

Lees meer