LAWSTUDIES.NL

Beste Rechten Studies in de Verenigde Wrocław in Polen 2019

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Een LLM (Master of Law) is een geavanceerde graad in de rechten die helpt bereiden studenten met gespecialiseerde juridische opleiding. Opleidingen combineren vaak onderzoek, cursussen en een scriptie. LLM programma's hebben vaak één tot twee jaar in beslag.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Wrocław wordt beschouwd als de derde grootste centrum van het onderwijs in Polen. In dertig bekende instellingen, zijn er meer dan 135.000 studenten. De universiteit van Wrocław de stad biedt gezonde academische omgeving voor lokale en buitenlandse studenten.

Master in Rechten Programma's in de Verenigde Wrocław in Polen

gevonden resultaten Filter

LLM in internationaal en Europees recht

University of Wroclaw
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Polen Wrocław

Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Bestuur en Economie aan de University of Wroclaw , met zijn wortels aan het begin van de 16e eeuw en Alma Mater van 9 Nobelprijswinnaars, heeft de eer u te verwelkomen in LLM International and European Law, twee jaar Master-programma met specialisaties: internationaal zakenrecht of moderne mensenrechtenwetgeving. De LLM International

Master in internationaal en Europees recht

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Polen Wrocław

LLM International