Filter
Master in Rechten
Oostenrijk Salzburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top LLM Opleidingen in de Verenigde Salzburg in Oostenrijk 2019

De LLM of Master of Laws is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. LLM programma's zijn meestal open voor degenen die eerst hebben verkregen van een graad in de rechten.

Een LLM is een postdoctorale graad in de rechten die door studenten die zich willen specialiseren in een bepaald gebied van de wetgeving wordt nagestreefd. Afgestudeerden met deze gespecialiseerde opleidingen zijn vaak gekwalificeerd om te werken in de wereldwijde juridische omgevingen.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Hogescholen en universiteiten zijn ontstaan ​​in deze stad, in het recente verleden. Bijvoorbeeld, Salzburg University, die een naam deelt met deze stad, is gespecialiseerd meestal op studie in het buitenland programma's. Studenten zelfs uit de VS komen hier om te studeren.

LLM Opleidingen in de Verenigde Salzburg in Oostenrijk

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

SMBS - University of Salzburg Business School

Veranderende markt-en concurrentieomstandigheden, zijn de vooruitzichten op een baan voor advocaten in de afgelopen jaren hun sporen achtergelaten. Veroorzaakt door het w ... [+]

Master of Business Law (MBL)

Een gevestigde universitaire opleiding voor bedrijfsjuristen met een nieuw curriculum!

&nbsp

Veranderende markt-en concurrentieomstandigheden, zijn de vooruitzichten op een baan voor advocaten in de afgelopen jaren hun sporen achtergelaten. Veroorzaakt door het weglaten van de publieke sector, nieuwe, toekomstgerichte beroepsdomeinen, op de kruising tussen recht en economie. Rechts is er de postdoctorale opleiding "Master of Business Law ', die reeds is voorbereid op de 2000 economische toekomst advocaten voor de verschillende taken in het beheer en handelsrecht werkterrein.

&nbsp

De behoefte aan bevoegde economische advocaten die op een grotere verantwoordelijkheden van het management te nemen in bedrijven stijgt: advocaten met handelsrecht expertise zijn in de vraag in het beheer van niveaus en afdelingen personeelszaken en vereist grote advocatenkantoren in toenemende mate de economie van de juridische kennis en management vaardigheden. Voor deze uitdagingen, de studies alleen jus een algemene basis. Doel van de "MBL" is om een ​​diepe economische en juridische georiënteerde managementopleiding te brengen met een hoge praktische relevantie. De masteropleiding kan worden voltooid part-time in het weekend en sluit af met de academische graad 'Master of Business Law "aan de universiteit van Salzburg uit. De internationaal erkende titel "MBL" opent aantrekkelijk loopbaanperspectief op nationale en internationale juridische arbeidsmarkt. ... [-]

Oostenrijk Salzburg
October 2019
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands