Deeltijd Master in Rechten Programma in Oostenrijk

Top Deeltijd Masters in Rechten (LLM) in Oostenrijk

LLM

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

Degenen die een professionele bachelor in de rechten kan een geavanceerde academische graad in de Masters of Law, die wordt afgekort als LLM na te streven. Om de cursus te nemen, moet u beschikken over een eerste graad in de rechten alsmede uitgebreide ervaring in het veld. Het wordt aangeboden in een aantal landen uit de hele wereld.

Het basiskenmerk van Oostenrijkse stelsel van hoger onderwijs is een cursus van vier jaar. Na voltooiing van undergraduate degree, de universiteit hebben vaak beurzen voor studenten die misschien willen verdere studies naar master en zelfs doctoraat niveau.

Deeltijd LLM in Oostenrijk

Lees meer

meester van het ondernemingsrecht (MBL)

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deeltijd 3 semesters October 2018 Oostenrijk Salzburg

Veranderende markt-en concurrentieomstandigheden, zijn de vooruitzichten op een baan voor advocaten in de afgelopen jaren hun sporen achtergelaten. Veroorzaakt door het weglaten van de publieke sector, nieuwe ... [+]

Master of Business Law (MBL)

Een gevestigde universitaire opleiding voor bedrijfsjuristen met een nieuw curriculum!

&nbsp

Veranderende markt-en concurrentieomstandigheden, zijn de vooruitzichten op een baan voor advocaten in de afgelopen jaren hun sporen achtergelaten. Veroorzaakt door het weglaten van de publieke sector, nieuwe, toekomstgerichte beroepsdomeinen, op de kruising tussen recht en economie. Rechts is er de postdoctorale opleiding "Master of Business Law ', die reeds is voorbereid op de 2000 economische toekomst advocaten voor de verschillende taken in het beheer en handelsrecht werkterrein.

&nbsp

De behoefte aan bevoegde economische advocaten die op een grotere verantwoordelijkheden van het management te nemen in bedrijven stijgt: advocaten met handelsrecht expertise zijn in de vraag in het beheer van niveaus en afdelingen personeelszaken en vereist grote advocatenkantoren in toenemende mate de economie van de juridische kennis en management vaardigheden. Voor deze uitdagingen, de studies alleen jus een algemene basis. Doel van de "MBL" is om een ​​diepe economische en juridische georiënteerde managementopleiding te brengen met een hoge praktische relevantie. De masteropleiding kan worden voltooid part-time in het weekend en sluit af met de academische graad 'Master of Business Law "aan de universiteit van Salzburg uit. De internationaal erkende titel "MBL" opent aantrekkelijk loopbaanperspectief op nationale en internationale juridische arbeidsmarkt. ... [-]