Filter
Master in Rechten
Oostenrijk Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Top Deeltijd Masters in Rechten (LLM) in Oostenrijk

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

Een LLM stelt u in staat om legaal arbitrage tussles op elk gebied van carrière specialisatie. Een Master in de rechten geeft rijkdom aan kennis, kunnen de meeste mensen die afstuderen uit deze mate gespecialiseerd zijn in elk gebied van de juridische verdediging.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Deeltijd LLM in Oostenrijk

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

SMBS - University of Salzburg Business School

Veranderende markt-en concurrentieomstandigheden, zijn de vooruitzichten op een baan voor advocaten in de afgelopen jaren hun sporen achtergelaten. Veroorzaakt door het w ... [+]

Master of Business Law (MBL)

Een gevestigde universitaire opleiding voor bedrijfsjuristen met een nieuw curriculum!

&nbsp

Veranderende markt-en concurrentieomstandigheden, zijn de vooruitzichten op een baan voor advocaten in de afgelopen jaren hun sporen achtergelaten. Veroorzaakt door het weglaten van de publieke sector, nieuwe, toekomstgerichte beroepsdomeinen, op de kruising tussen recht en economie. Rechts is er de postdoctorale opleiding "Master of Business Law ', die reeds is voorbereid op de 2000 economische toekomst advocaten voor de verschillende taken in het beheer en handelsrecht werkterrein.

&nbsp

De behoefte aan bevoegde economische advocaten die op een grotere verantwoordelijkheden van het management te nemen in bedrijven stijgt: advocaten met handelsrecht expertise zijn in de vraag in het beheer van niveaus en afdelingen personeelszaken en vereist grote advocatenkantoren in toenemende mate de economie van de juridische kennis en management vaardigheden. Voor deze uitdagingen, de studies alleen jus een algemene basis. Doel van de "MBL" is om een ​​diepe economische en juridische georiënteerde managementopleiding te brengen met een hoge praktische relevantie. De masteropleiding kan worden voltooid part-time in het weekend en sluit af met de academische graad 'Master of Business Law "aan de universiteit van Salzburg uit. De internationaal erkende titel "MBL" opent aantrekkelijk loopbaanperspectief op nationale en internationale juridische arbeidsmarkt. ... [-]

Oostenrijk Salzburg
October 2019
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands