LAWSTUDIES.NL

Kijk Deeltijd LL.M's in Ondernemingsrecht in Portugal 2019/2020

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

Als een student het hoger onderwijs is gelukkig genoeg om een ​​gevoel van de precieze hoedanigheid waarin hij of zij wenst uit te oefenen hebben, met name op het gebied van het bedrijfsleven, een LLM in het ondernemingsrecht is een goed beschouwd optie.

 

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Deeltijd Master in Rechten (LLM) in Ondernemingsrecht in Portugal

1 Resultaten in Ondernemingsrecht, Portugal Filter

Geavanceerde ll.m. in internationaal zakenrecht

Católica Global School of Law
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Portugal Lissabon +1 more

Dit LL.M. is een van de weinige programma's die speciaal ontworpen voor degenen advocaten die op zoek zijn naar een professionele carrière in het internationale bedrijfsleven recht te ontwikkelen.