LAWSTUDIES.NL

Top Deeltijd Masters in Rechten (LLM) in Ondernemingsrecht 2019/2020 in Azië

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Als een student het hoger onderwijs is gelukkig genoeg om een ​​gevoel van de precieze hoedanigheid waarin hij of zij wenst uit te oefenen hebben, met name op het gebied van het bedrijfsleven, een LLM in het ondernemingsrecht is een goed beschouwd optie.

 

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

LLM Deeltijd in Ondernemingsrecht in Azië

1 Resultaten in Ondernemingsrecht, Azië Filter

Licentiaat in de rechten van de economie en het bedrijfsleven (LLM) - remote

University of Nicosia
Online Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia +1 more

Specifieke doelstelling van het Graduate Programme "Wet van Economy and Business" is de specificiteit van bijzondere scholen afgestudeerden in moderne advocatenkantoren en handel op Europees en internationaal niveau, met het oog op de voltooiing van de Postgraduate Studies Program met een proefschrift over eigentijdse onderwerpen.