Master in Rechten Programma in Nieuw-Zeeland

Top Master in Rechten Opleidingen in Nieuw-Zeeland 2018

LLM

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Een LLM (Master of Law) is een geavanceerde graad in de rechten die helpt bereiden studenten met gespecialiseerde juridische opleiding. Opleidingen combineren vaak onderzoek, cursussen en een scriptie. LLM programma's hebben vaak één tot twee jaar in beslag.

Nieuw-Zeeland is een land van adembenemende en diverse natuurlijke schoonheid. Kiwi zijn niet alleen een van de nationale symbolen - de andere zijn de zilveren varenblad en Koru - maar ook de naam Nieuw-Zeelanders doorgaans zichzelf noemen. Buitenlandse studenten moeten het volledige collegegeld en de eigen kosten van levensonderhoud te betalen tijdens zijn studie aan een Nieuw-Zeelandse instelling.

Master in Rechten Opleidingen in Nieuw-Zeeland

Lees meer

Master Of Laws

University of Auckland Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar March 2018 Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

De LLM is ontworpen om een ​​geavanceerd studievorm te geven voor zowel voltijdstudenten als degenen die rechtspraktijken zijn of die zich bezighouden met andere vol- of deeltijdwerk. Het kan worden gedaan door coursework, onderzoek of een combinatie van beide. [+]

De LLM is ontworpen om een ​​geavanceerd studievorm te geven voor zowel voltijdstudenten als degenen die rechtspraktijken zijn of die zich bezighouden met andere vol- of deeltijdwerk. Het kan worden gedaan door coursework, onderzoek of een combinatie van beide. U kunt kiezen uit meer dan 25 geleerde vakken en toegang tot de LLM is het hele jaar door beschikbaar.

U kunt uw studie op specifieke gebieden van specialisatie concentreren of een breed scala aan juridische onderwerpen bestuderen.

De LLM-opleiding (coursework) stelt u in staat om gebieden in meer diepte en complexiteit te bestuderen dan op het voorgraadse niveau. Het programma biedt cursussen die gedetailleerde analyses van bepaalde juridische gebieden, evenals cursussen die meer beleidsgericht zijn, geven. De LLM door onderzoek stelt u in staat om diepgaand onderzoek te verrichten op een gebied van persoonlijke interesse om de werkgelegenheidskansen professioneel of academisch te verbeteren. ... [-]

Master Of Laws

The University of Waikato
Campus Voltijd 1 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga +1 more

Met een eenjarige Master of Laws diploma van de Universiteit van Waikato kunt u uw programma op maat door middel van een selectie van geleerd papers en / of onderzoek thesis. [+]

Master of Laws

Met een eenjarige Master of Laws diploma van de Universiteit van Waikato kunt u uw programma op maat door middel van een selectie van geleerd papers en / of onderzoek thesis.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Waikato legt een sterke nadruk op de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden. De klassen zijn klein en worden meestal aangeboden in seminar stijl discussies. Deze benadering van het onderwijs op een gevorderd niveau schept mogelijkheden voor u om perspectieven te delen en kwesties in verband met het onderwerp te bespreken. Het zal u helpen om uw communicatieve vaardigheden te verbeteren en krijgen de kennis van deskundigen. Het creëert mogelijkheden voor u om te netwerken met anderen en vernieuwen motivatie en vertrouwen. Je krijgt ook een heleboel van één-op-één keer met de lezingen of het toezicht op wetenschappelijk personeel.... [-]