Master in Rechten Programma in Nieuw-Zeeland

Top Master in Rechten Opleidingen in Nieuw-Zeeland 2017

LLM

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Een LLM (Master of Law) is een geavanceerde graad in de rechten die helpt bereiden studenten met gespecialiseerde juridische opleiding. Opleidingen combineren vaak onderzoek, cursussen en een scriptie. LLM programma's hebben vaak één tot twee jaar in beslag.

Nieuw-Zeeland is een land van adembenemende en diverse natuurlijke schoonheid. Kiwi zijn niet alleen een van de nationale symbolen - de andere zijn de zilveren varenblad en Koru - maar ook de naam Nieuw-Zeelanders doorgaans zichzelf noemen. Buitenlandse studenten moeten het volledige collegegeld en de eigen kosten van levensonderhoud te betalen tijdens zijn studie aan een Nieuw-Zeelandse instelling.

Master in Rechten Opleidingen in Nieuw-Zeeland

Lees meer

Master Of Laws In De Rechten Maori / Pacific En Inheemse Bevolkingsgroepen

The University of Waikato
Campus Voltijd 1 jaar March 2018 Nieuw-Zeeland Hamilton

Met een Master of Laws in Maori / Pacific en Recht Inheemse Volkeren je zou kunnen Pacific juridische denken en handelen te verkennen. Je zult vaardigheden te ontwikkelen zodat u om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van Pacific jurisprudentie en algemene kennis van de Stille Oceaan rechtssystemen verbeteren. [+]

Top LLM Programma's in Nieuw-Zeeland 2017. Master of Laws in Maori / Pacific en Recht Indigenous Peoples' Met een Master of Laws in Maori / Pacific en Recht Inheemse Volkeren je zou kunnen Pacific juridische denken en handelen te verkennen. Je zult vaardigheden te ontwikkelen zodat u om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van Pacific jurisprudentie en algemene kennis van de Stille Oceaan rechtssystemen verbeteren. Master of Laws in Māori / Pacific en Law (LLM Maori / Pacific en inheemse volkeren Inheemse Volken) biedt de mogelijkheid om te studeren in de diepte van de geschiedenis en de ontwikkeling van trends op het gebied van rechten van inheemse volkeren. U zult onderzoeken hoe de Verenigde Naties en andere internationale organisaties invloed op het proces van de ontwikkeling van inheemse rechten. Je leert wat de rol van de Staat speelt bij het herkennen van het milieu en de economische rechten van de inheemse bevolking. Wat zal na-nederzetting Nieuw-Zeeland juridische landschap eruit? Je zou de drijvende kracht achter de ontwikkeling van echt inclusief Nieuw-Zeeland jurisprudentie die het beste van de traditionele Māori praktijken en Common Law zou nemen zijn. De kennis en vaardigheden ontwikkeld door middel van onze gespecialiseerde programma zijn relevant voor de rollen in: Academisch onderwijs en onderzoek; settlement Verdrag Maori bestuur Crown Law Lokale en centrale overheid Pedagogiek Māori economie De Master of Laws in Māori / Pacific en Inheemse Volkeren Law programma wordt aangeboden met dezelfde studie opties als die van Master of Laws (LLM). Zie de... [-]