Filter
Master in Rechten
Hongarije Studievorm: Alles Tempo: Alles

Master in Rechten Opleidingen in Mensenrechtenwetgeving in Hongarije

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Het proces van de LLM in Human Rights Law is bedoeld voor studenten die wensen om de rechten van minderheden, mensenrechten conventies 'en regionale mensenrechten begrijpen onder andere gepaard kwesties. De graad geeft student met grote kansen voor individu met belangstelling voor een loopbaan in het veld. U kunt de cursus te vinden vanaf een aantal universiteiten wereldwijd.

Een zee grenzende land gevonden in de regio Centraal-Europa met Hongaarse als hun officiële taal. Het land van de wiskunde en wetenschap aanpak zijn uitstekend. Het huizen 's werelds eerste technologie instituut. Het is hier dat de eerste stoommachine in Europa opnieuw werd gebouwd in 1722.

Master in Rechten Opleiding in Mensenrechtenwetgeving in Hongarije

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Mensenrechtenwetgeving, Hongarije

Eötvös Loránd University

Het doel van het programma is om internationaal gerenommeerde juridische experts vorm te geven die klaar zijn om uitdagingen op een wereldwijde schaal aan te gaan en vol ... [+]

Het doel van het programma is om internationaal gerenommeerde juridische experts vorm te geven die klaar zijn om uitdagingen op een wereldwijde schaal aan te gaan en vol vertrouwen om complexe kwesties in de internationale regelgeving met een hoog niveau van vertrouwen aan te pakken.

Mensenrechten zijn een belangrijk onderdeel geworden van de rechtsorde van de Europese Unie, vergezeld van een steeds groter wordende maatschappelijke behoefte aan betere bescherming. Internationaal overeengekomen mensenrechtenbeginselen en -normen beïnvloeden nu ook in toenemende mate de vorming van economisch beleid.

ELTE wordt voortdurend gerangschikt in de top van de rechtsscholen in Centraal-Europa, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, en lanceert een programma in Europese mensenrechten om vooraanstaande wetenschappers, advocaten en beleidsmakers samen te brengen. Vanaf 2016 september richt ons Europese mensenrechtenprogramma zich op complexe en creatieve probleemoplossing op het gebied van mensenrechtenwetgeving en wil het studenten in staat stellen nieuwe benaderingen te volgen in mensenrechtenprocedures op verschillende Europese fora.... [-]

Hongarije Boedapest
September 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands