LAWSTUDIES.NL

Beste LL.M's in Mensenrechtenstudies in de Verenigde Kampala Oeganda

De LL.M. (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. Een LL.M. sterkte gewoon meestal niet toe dat men als advocaat, in de meeste gevallen, LL.M.studenten moeten een professionele opleiding verdienen

Oeganda herbergt de oudste universiteit in de Oost-en Centraal-Afrika, dat is Makerere University. Deze universiteit is het centrum van academische excellentie gedurende meerdere decennia, niet alleen voor Oegandezen studenten, maar ook andere studenten in de regio. Uganda heeft meer dan 30 openbare universiteiten.

De stad Kampala is de grootste, behalve dat de hoofdstad van de Republiek Oeganda. Het heeft een grote populatie van meer dan 1,4 miljoen inwoners en gastheren een aantal hoger onderwijs instellingen binnen haar grenzen.

Top LLM Programma in Mensenrechtenstudies in de Verenigde Kampala in Uganda

1 Resultaten in Mensenrechtenstudies, Kampala Filter

Master of Laws

Cavendish University Uganda
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Oeganda Kampala

De Master of Laws (LLM) is een twee jaar durende part-time programma van intensieve studie dat studenten de mogelijkheid biedt om hun kennis en begrip van de wet te verdiepen. LLM heeft vier specialisaties: Natural Resource Law; Handelsrecht; Internationale mensenrechtenwetgeving en internationaal publiekrecht. Dit programma is ontworpen om de trending uitdagingen in de advocatuur aan te pakken.