LAWSTUDIES

Online Masters in Rechten in Medisch Recht in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk 2020

De LL.M. (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. Een LL.M. sterkte gewoon meestal niet toe dat men als advocaat, in de meeste gevallen, LL.M.studenten moeten een professionele opleiding verdienen

LLM in Gezondheid analyseert hedendaagse juridische en ethische kwesties met betrekking tot de gezondheidszorg wet. De cursus kan worden afgerond van overal in de wereld om de toezeggingen te passen.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Online Master in Rechten Programma in Medisch Recht in de Verenigde Londen in UK

2 Resultaten in Medisch Recht, Londen Filter

LLM Medical Law and Ethics - Voltijds

The University of Law Postgraduate Programmes
Verenigd Koninkrijk, Londen + 20 Meer
LLM
01 Jan 2020
<
Voltijd
<
12 maanden
Engels
Campus
Online

Onze LLM's uit onze nieuwe reeks master's in law zijn ontworpen voor afgestudeerden in het recht die de praktische toepassing van een specifiek, gespecialiseerd gebied van de ...

Lees meer

Master of Laws (LLM) in medisch recht en ethiek door afstandsonderwijs (De Montfort University)

Informa Connect
Verenigd Koninkrijk, Londen
LLM
11 Sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
01 Sep 2020
Engels
Online

Verbeter je carrièrevooruitzichten door een Masters in medisch recht en ethiek te behalen terwijl je in een voltijdbaan blijft.

Lees meer