LAWSTUDIES.NL

Vind Deeltijd LLM Programma's in Mediawet in UK 2019/2020

De LLM of Master of Laws is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. LLM programma's zijn meestal open voor degenen die eerst hebben verkregen van een graad in de rechten.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd Rechten Opleiding in Mediawet in UK

2 Resultaten in Mediawet, Verenigd Koninkrijk Filter

Master of Laws (LLM) in de media

KNect365 Learning
Online Deeltijd 15 - 24 maanden Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Londen

Ontwikkel diepgaande en praktische kennis van media- en entertainmentwetgeving. Leer meer over media- en entertainmentcontracten, sportrecht, intellectuele eigendomsrechten en nog veel meer van vooraanstaande beoefenaars en academici.

LLM, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate in Technology, Media and Telecommunications Law by Distance Learning (Queen Mary London University)

KNect365 Learning
Online Deeltijd Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Londen

Bereik een kwalificatie van een School of Law op de derde plaats in het Verenigd Koninkrijk door de Guardian University Guide 2018.