LAWSTUDIES

Afstandsonderwijs Masters in Rechten (LLM) in Mediawet 2020 in Europa

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Euraziƫ. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Rechten Opleiding Afstandsonderwijs in Mediawet in Europa

4 Resultaten in Mediawet, Europa, Afstandsonderwijs Filter

Master of Laws (LLM) in de media

Informa Connect
LLM
11 sep 2020
<
Deeltijd
<
15 maanden
01 sep 2020
Engels
Online

Ontwikkel diepgaande en praktische kennis van media- en entertainmentwetgeving. Leer meer over media- en entertainmentcontracten, sportrecht, intellectuele eigendomsrechten en ...

Lees meer

LLM in vergelijkende mediarecht

Independent College Dublin
LLM
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De LL.M Comparative Media Law is de eerste en enige cursus in zijn soort te worden aangeboden in de Republiek Ierland. Het is een gespecialiseerd programma dat de regulering v ...

Lees meer

Master in de ruimte-, communicatie- en mediawetgeving (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
LLM
sep 2020
<
2 jaren
Engels
Frans
Campus

De master in de ruimte-, communicatie- en mediarecht combineert een reeks cursussen over ruimterecht, internationale en Europese wetgeving inzake satellietcommunicatie, mediaw ...

Lees meer

LLM, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate in Technology, Media and Telecommunications Law by Distance Learning (Queen Mary London University)

Informa Connect
LLM
08 jan 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

Bereik een kwalificatie van een School of Law op de derde plaats in het Verenigd Koninkrijk door de Guardian University Guide 2018.

Lees meer