Filter
Master in Rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 LLM Programma's in Mediation 2019

Het juridische veld kent veel specifieke soorten wetten en LLM-graden helpen studenten specifiek een van deze vele facetten te bestuderen. Studenten gaan meestal door met het behalen van een van deze geavanceerde juridische graden na het afstuderen van de rechten of na een paar jaar werken als advocaat.

Wat is een LLM in bemiddeling? Wanneer studenten naar dit niveau toe werken, bestuderen ze de rigoureuze theoretische principes van conflictoplossing en bemiddeling. Ze kunnen ook uitgebreid casestudies en simulaties bestuderen die hen helpen de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om mediator te worden. Bovendien kunnen studenten meer leren over waarom bemiddeling een gunstige vorm van geschillenbeslechting is en wanneer deze moet worden gebruikt om mensen, organisaties en bedrijven te helpen problemen op te lossen.

Degenen die dit geavanceerde juridische diploma behalen, kunnen mogelijk onderhandelingsdeskundigen worden, die hen kunnen helpen meer in hun vakgebied te verdienen. Ze kunnen ook hun organisatorische vaardigheden en communicatievaardigheden verbeteren, waardoor ze tijdens hun hele loopbaan promotie kunnen maken.

De locatie van de school is bijgewoond, of het programma online of persoonlijk is en hoe lang het duurt om alles af te ronden, alle van invloed op de totale kosten van het verdienen van een LLM in bemiddeling. Hoeveel de school aan collegegeld in rekening brengt, heeft ook invloed op de kosten om dit diploma te behalen.

Hoewel veel studenten die een LLM in bemiddeling behalen, professionele bemiddelaars of arbiters worden, of ze nu al een advocaat zijn, passen veel studenten deze vaardigheden toe binnen een ander beroep. Sommigen verdienen bijvoorbeeld een LLM in bemiddeling en passen hun onderhandelingsvaardigheden toe als docent, human resources professional of manager. Anderen gebruiken deze vaardigheden om hun prestaties als coach of maatschappelijk werker in veel verschillende industrieën te verbeteren.

Er zijn vaak spannende mogelijkheden voor afgestudeerden van dit type LLM-programma. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Mediation

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

... [+]

Rechten Studies in Mediation. managers leraren [-]
Verenigd Koninkrijk Glasgow
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
International Hellenic University (IHU)

Dit programma stelt een werkelijk transnationaal en Europees perspectief. Het biedt een zeer flexibele kwalificatie geschikt voor een breed scala aan carrièremogelijkhede ... [+]

DE UNIVERSITEIT

De International Hellenic University is Griekenland de eerste State University, waar de programma's uitsluitend in het Engels gegeven. Het trekt al een sterke internationale academische docenten en excellente studenten uit Zuidoost en andere Europese landen en de Zwarte Zee. Als een staat universiteit, worden alle diploma's erkend door de regering en worden opgenomen in de Europese Unie en internationaal.

De cursus

De LL.M. programma legt de nadruk op het leren hoe grensoverschrijdende activiteiten, bedrijven en de financiële markten worden gereguleerd en hoe alternatieve geschillenbeslechting wordt uitgevoerd. Het is ontworpen om studenten in drie functioneel onderling afhankelijke gebieden van het recht bieden een grondige kennis van de theorie en praktijk: Transnationale Handelsrecht, Europees economisch recht en alternatieve geschillenbeslechting (arbitrage en bemiddeling).... [-]

Griekenland Thessaloniki
October 2019
Voltijd
Deeltijd
14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Postgraduate Programmes

Onze LLM's uit onze nieuwe reeks master's in law zijn ontworpen voor afgestudeerden in het recht die de praktische toepassing van een specifiek, gespecialiseerd gebied va ... [+]

LLM-bemiddeling en alternatieve geschillenbeslechting

Onze LLM's uit onze nieuwe reeks master's in law zijn ontworpen voor afgestudeerden in het recht die de praktische toepassing van een specifiek, gespecialiseerd gebied van de wet willen onderzoeken. Onderzoek face-to-face of online.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten in het bezit zijn van een Britse bachelor in de rechten op 2: 2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties.

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham Leeds UK Online  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands