Studenten uit de hele wereld hebben de keuze gemaakt voor een LLM in Letland. Graduate Law programma's in Letland zijn uitstekend van kwaliteit, en studenten die kiezen voor een studie in dit prachtige land kunt genieten van alles wat het te bieden heeft. Er is nooit een saaie dag als studenten kunnen levendige en leuke steden met prachtige architectuur, charmante en historische dorpen, resor… Meer informatie

Studenten uit de hele wereld hebben de keuze gemaakt voor een LLM in Letland. Graduate Law programma's in Letland zijn uitstekend van kwaliteit, en studenten die kiezen voor een studie in dit prachtige land kunt genieten van alles wat het te bieden heeft. Er is nooit een saaie dag als studenten kunnen levendige en leuke steden met prachtige architectuur, charmante en historische dorpen, resorts aan de Baltische Zee, en mooie nationale parken te verkennen.

Een LLM in Letland is bedoeld voor studenten die expertise in gespecialiseerde gebieden van het recht, zoals het Europees recht, mensenrechten, internationaal recht, handelsrecht, en financiën. Studenten verdienen een LLM in Letland deelnemen aan strenge cursussen, onderzoek, seminars en stages en meestal moet een master's thesis samen te stellen. Een LLM in Letland is een uitstekende keuze voor diegenen die carrière verder te ontwikkelen of om carrière focus te verleggen, en veel afgestudeerden gaan aan het werk in prive-bedrijven, multinationale ondernemingen, of voor publieke organisaties.

Neem de volgende stap in uw academische en professionele carrière met een LLM in Letland. Meer informatie over de programma's hieronder!

Lees Minder
Baltic International Academy
Riga, Letland

Programma: Privaatrecht Type: Volledig studieprogramma

Programma: Privaatrecht Type: Volledig studieprogramma -
LLM
Voltijd
3 semesters
Engels, Russisch
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op