Filter
Master in Rechten
Letland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste LLM Programma's in Letland 2019/2020

Studenten uit de hele wereld hebben de keuze gemaakt voor een LLM in Letland. Graduate Law programma's in Letland zijn uitstekend van kwaliteit, en studenten die kiezen voor een studie in dit prachtige land kunt genieten van alles wat het te bieden heeft. Er is nooit een saaie dag als studenten kunnen levendige en leuke steden met prachtige architectuur, charmante en historische dorpen, resorts aan de Baltische Zee, en mooie nationale parken te verkennen.

Een LLM in Letland is bedoeld voor studenten die expertise in gespecialiseerde gebieden van het recht, zoals het Europees recht, mensenrechten, internationaal recht, handelsrecht, en financiën. Studenten verdienen een LLM in Letland deelnemen aan strenge cursussen, onderzoek, seminars en stages en meestal moet een master's thesis samen te stellen. Een LLM in Letland is een uitstekende keuze voor diegenen die carrière verder te ontwikkelen of om carrière focus te verleggen, en veel afgestudeerden gaan aan het werk in prive-bedrijven, multinationale ondernemingen, of voor publieke organisaties.

Neem de volgende stap in uw academische en professionele carrière met een LLM in Letland. Meer informatie over de programma's hieronder!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Baltic International Academy

Programma: Privaatrecht Type: Volledig studieprogramma ... [+]

Programma: Privaatrecht Type: Volledig studieprogramma Mate worden verkregen: Master Lengte: 1,5 jaar (3 terms) Taal : Russisch Fee per jaar : * 1800 EUR (voor EU-studenten) / 2500 EUR (voor niet-EU-studenten) * Overige informatie : De betaling voor de slaapzaal begint bij 165 EUR. Aanvullende informatie over accommodatie mogelijkheden is beschikbaar via link: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. Voor aanvullende informatieverzoek, neem contact op met onze toelatingscommissie of zie onze website.

Leerplan

Logica en werkwijzen van wetenschappelijk onderzoek Pedagogie en psychologie van het hoger onderwijs Kwesties in theorie van de staa... [-]
Letland Riga
Open Inschrijving
Engels,Russisch
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands