Filter
Master in Rechten

Beste LLM Programma's in Krijgswet 2019

Een LLM-diploma is een Master in de rechten, ook wel ML-graad genoemd. Het is een graad aangeboden na postdoctorale juridische studie aan onderwijsinstellingen in verschillende delen van de wereld. Er zijn rechtsgebieden waar het de vereiste graad is om deel te nemen aan een juridische praktijk.

Wat is een LLM in Martial Law? Deze graad richt zich meestal op juridische kwesties rond gewapende conflicten. Als zodanig zijn de primaire cursussen meestal een geavanceerd onderzoek naar het internationaal strafrecht en onderwerpen als terrorisme, grensuitdagingen en het gebruik van geweld door staten worden beoordeeld. Daarnaast kunnen studenten de mogelijkheid hebben om keuzevakken zoals mensenrechten, vluchtelingen en het gebruik van geweld internationaal te volgen. Als een proefschrift vereist is, kan dit studenten ook de kans geven om een ​​specifiek onderwerp verder te verkennen.

Het studeren van wetgeving kan helpen bij het verbeteren van communicatieve vaardigheden en het vermogen om verschillende kanten van een situatie te zien, nuttig in het persoonlijke leven en in je carrière. Martial law studie kan studenten helpen hun kennis te verbreden, niet alleen van de wet, maar ook van politiek en filosofie. Deze bredere vaardigheden kunnen de prestaties op juridisch gebied verbeteren, evenals bij de overheid, internationale bedrijven en humanitaire organisaties.

LLM-opleidingen variëren in kosten, afhankelijk van de instelling, de locatie en de duur van het aangeboden programma. Zorg ervoor dat je je kosten van levensonderhoud meetelt, als je moet verhuizen, wanneer je de prijs vergelijkt om elke opleiding te voltooien.

Afgestudeerden met een LLM in de titel Martial Law kunnen zich laten inhuren als juridisch adviseur of consultant, met name bij internationale bedrijven, regeringsvertegenwoordigingen, humanitaire of non-profitorganisaties. Het kan mogelijk zijn om advocaat te worden, afhankelijk van de regels waaraan een afgestudeerde wenst te werken. Lesgeven en onderzoek zijn andere carrièremogelijkheden. Gespecialiseerd in een bepaald gebied, zoals humanitaire problemen of verbeterde taalvaardigheden, kan ook iemands wereldwijde verhandelbaarheid vergroten.

Master's graden in krijgswet worden aangeboden bij vele instellingen over de hele wereld, maar ook online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Read More Read Less

1 Results in Krijgswet

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Deze cursus onderzoekt de wet die van toepassing is vóór, tijdens en na een gewapend conflict en verkent actuele problemen en moderne uitdagingen voor de wet en de politi ... [+]

Overzicht

Deze cursus onderzoekt de wet die van toepassing is vóór, tijdens en na een gewapend conflict en verkent actuele problemen en moderne uitdagingen voor de wet en de politiek rond oorlog en gerechtigheid.

Met de opkomst van mondiaal terrorisme wordt het traditionele onderscheid tussen gewapende conflicten tussen staten en interne gewapende conflicten uitgehold. Ondertussen worden dagelijks internationale misdrijven gepleegd. Hoe heeft de wet dit aangepakt?

Deze cursus helpt je een holistisch overzicht te ontwikkelen van de wet die het gebruik van geweld door staten regelt, het recht dat van toepassing is op het voeren van vijandelijkheden en het internationale strafrechtstelsel. Je gaat in op actuele kwesties en moderne uitdagingen voor de wet en de politiek rond oorlog en gerechtigheid, evenals de wettelijke en filosofische antwoorden op de internationale criminaliteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nottingham
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands