LAWSTUDIES.NL

Beste Rechten Opleidingen in de Verenigde Yaoundé in Kameroen 2019

LL.M. programma's variëren in lengte, waarde en hoeveelheid. Het reguliere programma is een jaar full-time artikel of twee tot drie jaar in deeltijd studie. Studenten nemen vaak hun cursussen om ofwel specialiseren op een bepaald gebied, zoals het internationale recht, of een aangepaste opleiding om hun persoonlijke belangen of professionele behoeften.

Degenen die een professionele bachelor in de rechten kan een geavanceerde academische graad in de Masters of Law, die wordt afgekort als LLM na te streven. Om de cursus te nemen, moet u beschikken over een eerste graad in de rechten alsmede uitgebreide ervaring in het veld. Het wordt aangeboden in een aantal landen uit de hele wereld.

Het West-Afrikaanse land Kameroen heeft een snel groeiende hoger onderwijs. Hogescholen en universiteiten waren gering in aantal tot voor kort, maar veel nieuwe scholen met een verscheidenheid aan nieuwe academische programma's zijn sterk gediversifieerd de mogelijkheden voor studenten in dit land.

Ofwel u liever Frans of Engels te communiceren, hebben instellingen voor hoger onderwijs in deze stad geprobeerd om deze talen op te nemen in hun curriculum. Daarom kunnen studenten zich inschrijven in het systeem dat ze zijn comfortabel om in te schrijven. De belangrijkste onderwijs faciliteiten hier zijn Universiteit van Yaounde, en de Amerikaanse School van Yaounde.

Masters in Rechten (LLM) in de Verenigde Yaoundé in Kameroen

gevonden resultaten Filter

Masters in geschillen en arbitrage zaken

Catholic University of Central Africa
Campus 2 jaren September 2019 Kameroen Yaoundé

Het doel van deze training is om advocaten te trainen in geschillen en arbitrage zaken.