close

Filters

Resultaten weergeven

Rechten Studies in Juridisch Schrijven 2021

De Master of Laws is een postuniversitaire opleiding die zich richt op een specifiek gebied binnen het rechtsveld. Studenten die al een Juris Doctor hebben, gaan misschien terug naar school voor een LLM om gespecialiseerde kennis te krijgen. De meeste LLM-programma's duren een jaar. Wat is een LLM in Legal Writing? Het is een studieprogramma dat is bedoeld om studenten de vaardigheden en ken… Meer informatie

De Master of Laws is een postuniversitaire opleiding die zich richt op een specifiek gebied binnen het rechtsveld. Studenten die al een Juris Doctor hebben, gaan misschien terug naar school voor een LLM om gespecialiseerde kennis te krijgen. De meeste LLM-programma's duren een jaar.

Wat is een LLM in Legal Writing? Het is een studieprogramma dat is bedoeld om studenten de vaardigheden en kennis te geven die nodig zijn om professionele brieven, kantoormemoranda en andere juridische documenten samen te stellen. Deelnemers kunnen zelfs oefenen met het schrijven van advies aan fictieve klanten. De precieze cursussen die een persoon moet volgen, zijn afhankelijk van de aanwezige school, maar kunnen vergelijkbaar zijn met de beginselen van juridisch schrijven, het opstellen van beroepschriften, het opstellen van civielrechtelijke geschillen, het opstellen van trusts en nalatenschappen en het schrijven van familierecht. Het curriculum kan proefschriften, projecten, lezingen en discussies bevatten.

Een LLM in Legal Writing verbetert het vermogen van een student om effectief te communiceren via het geschreven woord. Deelnemers kunnen ook betere creatieve denkers en tijdmanagers worden. Deze vaardigheden werken allemaal samen om iemand een meer competitieve sollicitant te maken.

Mogelijk willen studenten de kosten van een LLM-programma kennen voordat ze solliciteren. Er zijn echter veel factoren die het collegegeldbedrag kunnen wijzigen. Om deze reden moeten aanvragers rechtstreeks met universiteiten spreken voor een schatting.

Wat kunnen juridische professionals doen met een LLM in Legal Writing? Sommige afgestudeerden hebben dit onderwijs gebruikt om journalisten, juridische analisten, contractschrijvers, rechters, advocaten, professoren, federale procesvoerders, sportambtenaren en bemiddelaarsconsulenten te worden. De loopbaanmogelijkheden van een persoon kunnen worden beïnvloed door zijn of haar eerdere werk- en opleidingsgeschiedenis. Sommige studenten gebruiken deze graad als springplank voor nog meer onderwijs.

LLM-programma's worden aangeboden op scholen over de hele wereld. Geografie heeft mogelijk geen invloed op studenten omdat veel universiteiten online leermogelijkheden hebben. Klaar om te solliciteren of meer te leren? Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

Het doel van deze kwalificatie is om een student door onderzoekstraining de mogelijkheid te bieden om op een geavanceerd niveau de huidige stand van de gespecialiseerde kennis ... +

Het doel van deze kwalificatie is om een student door onderzoekstraining de mogelijkheid te bieden om op een geavanceerd niveau de huidige stand van de gespecialiseerde kennis over een bepaald onderwerp binnen een bepaalde tak van de wet te beheersen en om een degelijke training in onderzoeksmethodologieën te bieden. -
LLM
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op