close

Filters

Resultaten weergeven

LL.M's in Islamitisch recht 2021

Een LLM-programma, of Master of Laws, wordt vaak gevolgd door studenten die al minstens één rechtendiploma hebben. Met dit programma kan de student zich concentreren op een bepaald gebied van juridische exploratie, zoals het gemeenschappelijke of het strafrecht, en is meestal een eenjarig programma voor een voltijdstudent. Wat is een LLM in de islamitische wet? Dit programma richt zich voornam… Meer informatie

Een LLM-programma, of Master of Laws, wordt vaak gevolgd door studenten die al minstens één rechtendiploma hebben. Met dit programma kan de student zich concentreren op een bepaald gebied van juridische exploratie, zoals het gemeenschappelijke of het strafrecht, en is meestal een eenjarig programma voor een voltijdstudent.

Wat is een LLM in de islamitische wet? Dit programma richt zich voornamelijk op de juridische kwesties die verband houden met islamitische landen en steden. Een proefschrift over een onderwerp met betrekking tot de studierichting is mogelijk vereist en het afleggen van examens in bepaalde cursussen kan ook verplicht zijn. Onderwerpen die onder het programma vallen, kunnen islamitische wetgeving, mensenrechten en islamitische wetgeving, wetgeving en maatschappij in het Midden-Oosten en de geschiedenis van Israëlisch-Palestijnse conflicten omvatten.

Geleerden uit dit programma raken vaak vertrouwd met de islamitische gebruiken, waardoor ze vol vertrouwen kunnen reizen naar het Midden-Oosten. Ze kunnen ook de islamitische wet en de rechtszaalprocedures van deze regio beter begrijpen, waardoor ze waardevol worden als juridisch adviseur voor veel bedrijven.

De totale kosten van dit programma variëren van universiteit tot universiteit, en er zijn mogelijk financiële hulppakketten en beurzen beschikbaar. De student moet contact opnemen met elke school voor de uiteindelijke prijs en voor andere financiële details.

Afgestudeerden met een LLM in de islamitische wet zijn vaak in de vraag voor werk bij advocatenkantoren, internationale bedrijven, banken en onroerend goed bedrijven. Posities kunnen zijn: juridisch adviseur, advocaat, juridisch beheerder, onderzoeksmedewerker en juridisch redacteur voor juridische publicaties. Grote bedrijven die zaken doen met islamitische landen kunnen afgestudeerden aannemen voor juridische, financiële en vastgoedposities. Werk kan ook beschikbaar zijn in het politieke domein, maar ook voor overheidsinstanties.

Programma's in islamitisch recht worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld, zowel op de campus als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
SOAS University of London
Londen, Verenigd Koninkrijk

De SOAS LLM in islamitisch recht biedt een wereldwijd toonaangevende specialisatie in een zich snel ontwikkelend rechtsgebied dat steeds belangrijker wordt in landen met een m ... +

De SOAS LLM in islamitisch recht biedt een wereldwijd toonaangevende specialisatie in een zich snel ontwikkelend rechtsgebied dat steeds belangrijker wordt in landen met een moslimmeerderheid en in het leven van veel moslims die elders wonen. De LLM behandelt grondig kwesties zoals die met betrekking tot gezinnen, financiële markten, filantropie, interstatelijke en internationale betrekkingen en globalisering. Het biedt een platform voor het bekijken en begrijpen van verschillende delen van de moslimwereld vanuit veelzijdige en diverse perspectieven. Modules die in het programma zijn opgenomen, onderzoeken de betekenissen en toepassingen van principes van de islamitische wet in Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en transnationaal. Ze onderzoeken jurisprudentie en methodologieën, familierecht, strafrecht en financieel recht, en onderzoeken kritieke raakvlakken met internationale mensenrechtenwetgeving. Recht en samenleving meer in het algemeen is een aandachtspunt voor de regiospecifieke modules, waarbij de plaats en rol van het recht in en zijn relatie met de samenleving worden bevraagd, inclusief maar niet beperkt tot kwesties als gender, kolonialisme, constitutioneel recht en meervoudige rechtsstelsels. -
LLM
Voltijds
Deeltijd
Engels
27 sep 2021
30 jun 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op