Deeltijd Master in Rechten (LLM) in Internationaal Recht in Lausanne Zwitserland

Beste Deeltijd Master in Rechten Programma's in Internationaal Recht in Lausanne Zwitserland 2018

Internationaal Recht

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Omdat het gebied van internationale betrekkingen is zo complex, veel wet studenten kiezen voor een LLM na te streven in het internationaal recht, omdat het hen rust met een breed scala aan kennis waarmee ze de grond lopen kan raken.

 

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Lausanne is wereldwijd voor hun musea van toegepaste en beeldende kunst en acht grote bibliotheken, maar ook voor de wereldklasse onderwijs bekend. Alle domeinen van de wetenschap vallen, en je kunt alles leren van het bedrijfsleven en economie, tot sport, geneeskunde en technologie.

Deeltijd LLM Opleiding in Internationaal Recht in Lausanne in Zwitserland

Lees meer

Master of Laws LL.M. International / European Economic and Commerical Law

University of Lausanne, Faculty of Law , Criminal Justice and Public Administration
Campus Deeltijd 1 - 2 jaar February 2018 Zwitserland Lausanne

[+]

Deeltijd LLM's in Internationaal Recht in Lausanne Zwitserland. [-]