Deeltijd Master in Rechten (LLM) in Internationaal Recht in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Top Deeltijd Masters in Rechten (LLM) in Internationaal Recht in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika 2019

Internationaal Recht

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Terwijl het verdienen van een LLM in internationaal recht is meestal niet een individu om een ‚Äč‚Äčtest te nemen om professioneel te oefenen mogelijk te maken, de diepgaande kennis die door deze academische programma zorgt vaak voor een waardige investering.

 

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Deeltijd Rechten Opleiding in Internationaal Recht in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer

LLM in International Commercial Law

University of Johannesburg
Campus Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

[+]

en

Beurzen zijn beschikbaar.

Mevrouw P Magongoa: Tel:

[-]