Deeltijd LL.M. in Internationaal Recht in Madrid Spanje

Beste Deeltijd LLM Programma's in Internationaal Recht in Madrid Spanje 2018

Internationaal Recht

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

De wereld is nu een global village. Dit betekent dat mensen komen dichterbij en begrippen als immigratie en internationale huwelijken zijn niet vaak meer. Voor al deze taken de hulp van internationale advocaat is altijd vereist. Vandaar, LLM in International Law is een populaire opleiding.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Madrid City is de hoofdstad van Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft een arena genaamd Las Ventas dat de jaarlijkse stierenvechten evenement organiseert. De stad heeft vele publieke en private universiteiten.

Deeltijd Master in Rechten in Internationaal Recht in Madrid in Spanje

Lees meer

Master's Degree In International Business Law

OBS Business School
Online Deeltijd 12 maanden May 2018 Spanje Madrid Barcelona +1 more

De Master in International Business Law OBS Business School reageert effectief op de behoeften voor juridische professionals van bedrijven en corporaties, de globalisering heeft geleid tot economische omgeving en zakelijke manier. Het programma is gericht op de advocaten en juridisch advies van plan om een ​​intensieve training op het gebied van wetgeving die te verwerven ... [+]

Master in International Business Law

De internationale dimensie noodzakelijkerwijs veel zakelijke projecten te verwerven vereist momenteel dat de juridisch adviseur weet hoe bedrijven en internationaal publiekrecht draaien op mondiaal niveau en de begeleiding en de juiste antwoorden te geven als een multidisciplinaire vraag omgeving.

De Master in International Business Law OBS Business School reageert effectief aan de behoeften aan juridische professionals van bedrijven en corporaties, heeft de globalisering over het economische klimaat en zakelijke manier gebracht. Het programma voor de advocaten en juridisch advies van plan om een ​​intensieve training in de wet die particuliere betrekkingen en internationale bedrijf over te nemen, met als doel het verwerven van de nodige vaardigheden en een globale visie van adressen de belangrijkste wettelijke regelingen met betrekking tot de zakelijke wereld.... [-]


Master In International Sportrecht

ISDE
Campus 1 jaar January 2018 Spanje Madrid Barcelona

Deze Master in International Sports Law is bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en andere mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun carrière in de Sports Law World. [+]

Deze Master in International Sports Law is bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en andere mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun carrière in de Sports Law World.

De kandidaten moeten in staat zijn om te wonen en te wijden ene jaar op het programma als een full-time student.

Het is ook verplicht voor alle studenten om een ​​zeer goede beheersing van het Engels taal hebben, aangezien dit de officiële taal van het programma en daarom alle lezingen worden in het Engels gegeven worden.

In aanvulling op alle instellingen, advocatenkantoren en Sportclubs die al partners van dit programma waren, is nu verrijkt met het Academisch Stay die plaats bij de Wolfson College van Cambridge zal nemen. Tijdens het eerste deel van het programma de studenten zal reizen naar Cambridge om lessen te ontvangen van de beste sport wet specialisten uit het Verenigd Koninkrijk, in een college dat bekend is de meest kosmopolitische van de Universiteit van Cambridge te zijn. Wolfson College is een van de 31 colleges van de Universiteit van Cambridge, en de meerderheid van de studenten zijn het verrichten van onderzoek in de richting van postdoctorale opleidingen, in het bijzonder PhDs, MPhils en Master graden. Tijdens deze week zullen de studenten de kans om te weten van binnenuit de organisatie van een Engels Football Club door een bezoek aan een van hen te hebben. Na deze tijd in het Verenigd Koninkrijk zullen de studenten een certificaat van deelname van deze Academische tijd doorgebracht in Cambridge University... [-]