Deeltijd Master in Rechten Opleiding in Internationaal Recht in Barcelona Spanje

Top Deeltijd LLM's in Internationaal Recht in Barcelona Spanje 2018

Internationaal Recht

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Met het oog op de internationale relaties tussen grote gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn experts nodig. Een LLM in internationaal recht is de manier waarop veel wet studenten voor te bereiden op een carrière op dit gebied.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Wordt de 2e grootste stad van Spanje, Barcelona is de hoofdstad van de provincie Catalonië. Het heeft meer dan 4 miljoen inwoners. Het is een levendige stad die duizenden toeristen jaarlijks gastheer. Het is de thuisbasis van de universiteit van Barcelona onder anderen.

Deeltijd LLM in Internationaal Recht in Barcelona in Spanje

Lees meer

Master's Degree In International Business Law

OBS Business School
Online Deeltijd 12 maanden May 2018 Spanje Madrid Barcelona +1 more

De Master in International Business Law OBS Business School reageert effectief op de behoeften voor juridische professionals van bedrijven en corporaties, de globalisering heeft geleid tot economische omgeving en zakelijke manier. Het programma is gericht op de advocaten en juridisch advies van plan om een ​​intensieve training op het gebied van wetgeving die te verwerven ... [+]

Master in International Business Law

De internationale dimensie noodzakelijkerwijs veel zakelijke projecten te verwerven vereist momenteel dat de juridisch adviseur weet hoe bedrijven en internationaal publiekrecht draaien op mondiaal niveau en de begeleiding en de juiste antwoorden te geven als een multidisciplinaire vraag omgeving.

De Master in International Business Law OBS Business School reageert effectief aan de behoeften aan juridische professionals van bedrijven en corporaties, heeft de globalisering over het economische klimaat en zakelijke manier gebracht. Het programma voor de advocaten en juridisch advies van plan om een ​​intensieve training in de wet die particuliere betrekkingen en internationale bedrijf over te nemen, met als doel het verwerven van de nodige vaardigheden en een globale visie van adressen de belangrijkste wettelijke regelingen met betrekking tot de zakelijke wereld.... [-]


Master In International Sportrecht

ISDE
Campus 1 jaar January 2018 Spanje Madrid Barcelona

Deze Master in International Sports Law is bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en andere mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun carrière in de Sports Law World. [+]

Deze Master in International Sports Law is bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en andere mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun carrière in de Sports Law World.

De kandidaten moeten in staat zijn om te wonen en te wijden ene jaar op het programma als een full-time student.

Het is ook verplicht voor alle studenten om een ​​zeer goede beheersing van het Engels taal hebben, aangezien dit de officiële taal van het programma en daarom alle lezingen worden in het Engels gegeven worden.

In aanvulling op alle instellingen, advocatenkantoren en Sportclubs die al partners van dit programma waren, is nu verrijkt met het Academisch Stay die plaats bij de Wolfson College van Cambridge zal nemen. Tijdens het eerste deel van het programma de studenten zal reizen naar Cambridge om lessen te ontvangen van de beste sport wet specialisten uit het Verenigd Koninkrijk, in een college dat bekend is de meest kosmopolitische van de Universiteit van Cambridge te zijn. Wolfson College is een van de 31 colleges van de Universiteit van Cambridge, en de meerderheid van de studenten zijn het verrichten van onderzoek in de richting van postdoctorale opleidingen, in het bijzonder PhDs, MPhils en Master graden. Tijdens deze week zullen de studenten de kans om te weten van binnenuit de organisatie van een Engels Football Club door een bezoek aan een van hen te hebben. Na deze tijd in het Verenigd Koninkrijk zullen de studenten een certificaat van deelname van deze Academische tijd doorgebracht in Cambridge University... [-]