Deeltijd Master in Rechten (LLM) in Internationaal Recht in de Verenigde Cardiff Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd LL.M's in Internationaal Recht in de Verenigde Cardiff Verenigd Koninkrijk 2018

Internationaal Recht

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

De wereld is nu een global village. Dit betekent dat mensen komen dichterbij en begrippen als immigratie en internationale huwelijken zijn niet vaak meer. Voor al deze taken de hulp van internationale advocaat is altijd vereist. Vandaar, LLM in International Law is een populaire opleiding.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd LLM Opleiding in Internationaal Recht in de Verenigde Cardiff in UK

Lees meer

LLM International Business - Meesters Van Wetten

Cardiff Metropolitan University
Campus Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Cardiff

LLM International Business programma richt zich daarom op die kennis en begrip en de vaardigheden die de studenten door middel van een geavanceerd onderzoek en beoordeling van de wetten binnen de vakgebieden en onderwerpen die zijn geworteld in het internationale bedrijfsleven en management omgeving. [+]

Aan de mondiale verwevenheid van de economie├źn, markten en industrie├źn waarbinnen transnationale ondernemingen concurreren begrijpen, zou een persoon een hoge mate van kennis en begrip van de gemeentelijke, regionale en internationale gewoonten, praktijken en wetten vereisen. Een dergelijk individu zou ook eisen dat een bepaalde set van communicatieve vaardigheden op te stellen, presenteren, onderhandelen, betwistbaar en schrijf op een gedisciplineerde manier.

LLM International Business programma richt zich daarom op die kennis en begrip en de vaardigheden die de studenten door middel van een geavanceerd onderzoek en beoordeling van de wetten binnen de vakgebieden en onderwerpen die zijn geworteld in het internationale bedrijfsleven en management omgeving. ... [-]