Deeltijd Master in Rechten in Internationaal Recht in de Verenigde Stirling Verenigd Koninkrijk

Beste Deeltijd LLM Opleidingen in Internationaal Recht in de Verenigde Stirling Verenigd Koninkrijk 2018

Internationaal Recht

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Terwijl het verdienen van een LLM in internationaal recht is meestal niet een individu om een ​​test te nemen om professioneel te oefenen mogelijk te maken, de diepgaande kennis die door deze academische programma zorgt vaak voor een waardige investering.

 

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Stirling was historisch gezien een van de koninklijke bolwerken van het Koninkrijk van Schotland. Nu is het de thuisbasis van de Universiteit van Stirling, dat tussen de 11 en 12 duizend studenten, wat neerkomt op meer dan 80 nationaliteiten heeft.

Deeltijd LLM in Internationaal Recht in de Verenigde Stirling in UK

Lees meer

LLM In International Energy Law And Policy

University of Stirling
Campus Deeltijd 12 - 27 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Stirling

De internationale energiewet en -beleid LLM aan de University of Stirling zijn speciaal ontworpen om dergelijke ontwikkelingen aan te pakken. De deskundige medewerkers zijn bijeengekomen om een ​​innovatieve en onderscheidende multidisciplinaire opleiding te bieden die afgestudeerden een diepgaand inzicht biedt in energierecht en beleid, maar ook op belangrijke gebieden van investeringsrecht, milieubeleid, energiebeheer en economie. . [+]

Invoering

De toenemende druk op natuurlijke hulpbronnen heeft geleid tot een evaluatie van traditionele vormen van energie, evenals een zoektocht naar nieuwe en hernieuwbare vormen van energie. Omdat kruispunten met de omgeving steeds zichtbaarder worden, zijn energieproductie, distributie en gebruik een prioriteitsgebied geworden voor overheden, bedrijven en niet-gouvernementele organisaties over de hele wereld.

De internationale energiewet en -beleid LLM aan de University of Stirling is speciaal ontworpen om dergelijke ontwikkelingen aan te pakken. Deskundig personeel is bijeengekomen om een ​​innovatief en onderscheidend multidisciplinair diploma te bieden dat afgestudeerden een diepgaand inzicht verschaft in energierecht en beleid, evenals op belangrijke gebieden van investeringsrecht, milieubeleid, energiebeheer en economie.... [-]