Deeltijd Rechten Opleiding in Internationaal Recht in de Verenigde Hillingdon Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd Masters in Rechten (LLM) in Internationaal Recht in de Verenigde Hillingdon Verenigd Koninkrijk 2018

Internationaal Recht

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Internationaal recht is een essentieel onderdeel van de structuur van de internationale samenleving. Zij voegt hieraan toe dat de staten accepteren het als zodanig, en hun record in het observeren draagt ​​vergelijking met een niveau van de naleving in veel landen. Het is een onafhankelijk systeem van de wet buiten de rechtsorde van de lidstaten bestaande.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd Master in Rechten Opleiding in Internationaal Recht in de Verenigde Hillingdon in UK

Lees meer

LLM International Commercial Law

Brunel University: College of Business, Arts and Social Sciences
Campus Deeltijd 12 - 27 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Uxbridge

De LLM International Commercial Law biedt een flexibele route voor studenten om zich te concentreren op de gebieden van hun eigen belang en verder handelsrecht verkennen in zowel de Europese en bredere internationale context. [+]

Over de cursus

De cursus is bedoeld voor afgestudeerden op zoek naar een solide basis te krijgen in de groeiende discipline van internationaal handelsrecht. De LLM in International Commercial Law biedt een flexibele route voor studenten om zich te concentreren op de gebieden van hun eigen belang en verder handelsrecht verkennen in zowel de Europese en bredere internationale context.

Onze ruime keuze aan keuzemodules stelt studenten in staat om het programma aan te passen aan hun specifieke behoeften, het selecteren van de gebieden van het handelsrecht, waarin zij zich willen specialiseren.

Op de voltooiing van het programma afgestudeerden zullen in staat zijn om kritisch te analyseren juridische begrippen en praktische scenario's. Deze kennis wordt steeds meer gezocht door advocatenkantoren, bedrijven en overheden over de hele wereld naar aanleiding van de uitbreiding van de internationale handel, handel en internationale regelgeving, als gevolg van de economische, politieke en technologische veranderingen.... [-]


Llm Internationale Mensenrechtenwetgeving

Brunel University: College of Business, Arts and Social Sciences
Campus Deeltijd 12 - 27 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Uxbridge

International Human Rights Law LLM is een uniek programma dat is ontworpen om studenten in staat om vooruitgang te boeken naar huisartsen en specialisten mensenrechten worden in dit dynamisch gebied van het recht. [+]

Over de cursus

International Human Rights Law LLM is een uniek programma dat is ontworpen om studenten in staat om vooruitgang te boeken naar huisartsen en specialisten mensenrechten worden in dit dynamisch gebied van het recht.

Studenten zullen kritisch te gaan met veel van de mensenrechtenkwesties die sterk in het publieke debat zijn voorzien van vandaag, het verkrijgen van uitgebreide kennis van de internationale mensenrechtenwetgeving en de koppeling met het internationale strafrecht en vergelijkend strafrecht.

Deze cursus legt de nadruk op de ingrijpende veranderingen die het internationale recht inzake de mensenrechten heeft meegemaakt sinds het begin van de 21e eeuw, met het ontstaan ​​van het Internationaal Strafhof, het lopende proces van de hervorming van de Verenigde Naties en de post 9/11 shift om een ​​meer securitarian aanpak van criminele proces waarden, met name ten aanzien van de oorlog tegen terreur.... [-]