LAWSTUDIES.NL

Bekijk alle Master in Rechten Opleidingen in Internationaal recht op Barbados

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Als in de loop van zijn of haar opleiding, een wet student besluit om een ​​carrière na te streven in een internationale capaciteit, een LLM in internationaal recht biedt een solide basis van kennis over het onderwerp.

 

Britten hielpen het land om zijn onderwijssysteem te ontwikkelen door de ontwikkeling van een drie-fase onderwijs. Universitair onderwijs is het hoogste niveau van het onderwijs een persoon kan nastreven in dit land. De Universiteit van de West Indies bezit hoge educatieve normen. Dit trekt leerlingen uit diverse landen zoals Canada, de VS en het Verenigd Koninkrijk

Master in Rechten in Internationaal recht op Barbados

1 Resultaten in Internationaal recht, Barbados Filter

LLM in Internationaal Economisch Recht (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Verenigd Koninkrijk Glasgow Duitsland Lüneburg Barbados Bridgetown +4 more

Het tweejarige LLM-studieprogramma biedt een diepgaande studie van het internationaal economisch recht met een dubbele graad van de Leuphana-universiteit van Lüneburg in Duitsland en de universiteit van Glasgow in Schotland, of de universiteit van West-Indië in Barbados.