LAWSTUDIES.NL

Top LLM Opleidingen in Internationaal recht in de Verenigde Saint Michael Barbados

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Als in de loop van zijn of haar opleiding, een wet student besluit om een ​​carrière na te streven in een internationale capaciteit, een LLM in internationaal recht biedt een solide basis van kennis over het onderwerp.

 

Barbados biedt een uniek onderwijssysteem door middel van een multi-language onderwijssysteem dat elk onderwerp, dat zich bezighoudt met taalbarrières elimineert. Na succesvolle afronding van de bachelor-graad, de meeste studenten hebben vaak een optie van het zoeken naar een baan, of verder hun opleiding tot master of zelfs PhD.

Beste Master in Rechten in Internationaal recht in de Verenigde Saint Michael op Barbados

1 Resultaten in Internationaal recht, Saint Michael Filter

LLM in Internationaal Economisch Recht (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Verenigd Koninkrijk Glasgow Duitsland Lüneburg Barbados Bridgetown +4 more

Het tweejarige LLM-studieprogramma biedt een diepgaande studie van het internationaal economisch recht met een dubbele graad van de Leuphana-universiteit van Lüneburg in Duitsland en de universiteit van Glasgow in Schotland, of de universiteit van West-Indië in Barbados.