Filter
Master in Rechten
Barbados Saint Michael Bridgetown Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top LLM Programma's in Internationaal recht in de Verenigde Bridgetown Barbados

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Met alle van de normen, verdragen en overeenkomsten die van kracht zijn op de moderne internationale toneel, moeten landen juristen om alles recht te houden. Dit is de reden dat veel studenten in de rechten verdienen hun LLM in internationaal recht.

 

Barbados biedt een uniek onderwijssysteem door middel van een multi-language onderwijssysteem dat elk onderwerp, dat zich bezighoudt met taalbarrières elimineert. Na succesvolle afronding van de bachelor-graad, de meeste studenten hebben vaak een optie van het zoeken naar een baan, of verder hun opleiding tot master of zelfs PhD.

Beste LLM in Internationaal recht in de Verenigde Bridgetown op Barbados

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Internationaal recht, Bridgetown

Graden
Plaats
Barbados
Saint Michael
Bridgetown
Studievorm
Tempo
Leuphana University of Luneburg

Het tweejarige LLM-studieprogramma biedt een diepgaande studie van het internationaal economisch recht met een dubbele graad van de Leuphana-universiteit van Lüneburg in ... [+]

LL.M's in Internationaal recht in de Verenigde Bridgetown Barbados. In een oogopslagToegekende graden: Master of Laws (LL.M.) diploma van Leuphana University of Lüneburg and University of Glasgow of University of the West IndiesInschrijvingsperiode: 1 april - 1 juni. Verlengde aanvraagdeadline tot 31 augustus voor de opleiding Internationaal Economisch Recht.Type programma: Thematische relevantieStartdatum: elke winterperiode, oktoberOmvang: 120 CP volgens ECTSDuur: 4 semestersTaal EngelsLocatie: Lüneburg en Glasgow of BridgetownBijdrage: per jaar: 720 EUR * aan Leuphana University of LüneburgKosten: per jaar: 7.000 GBP (EU) * / 15.500 GBP (niet-EU) * aan de Universiteit van Glasgow of 10.000 USD University of the West Indies * onder voorbehoud van wijzigingen... [-]
Barbados Bridgetown
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands