LAWSTUDIES.NL

Beste Rechten Opleidingen in Internationaal recht in de Verenigde Tirana Albanië

LL.M. programma's variëren in lengte, waarde en hoeveelheid. Het reguliere programma is een jaar full-time artikel of twee tot drie jaar in deeltijd studie. Studenten nemen vaak hun cursussen om ofwel specialiseren op een bepaald gebied, zoals het internationale recht, of een aangepaste opleiding om hun persoonlijke belangen of professionele behoeften.

Als in de loop van zijn of haar opleiding, een wet student besluit om een ​​carrière na te streven in een internationale capaciteit, een LLM in internationaal recht biedt een solide basis van kennis over het onderwerp.

 

Dit land is een ander huis van de kwaliteit van het hoger onderwijs onderwijs van de verschillende universiteiten vanuit de Universiteit van Albanië. Het land heeft ook wetten uitgevaardigd die ervoor zorgen dat iedere universiteit is uitgerust met het leren van faciliteiten zoals bibliotheek onder anderen.

Toeristen meestal vinden Tirana een interessante en charmante stad, met een levendig nachtleven. Engels wint snel aan stoom als de tweede taal in Tirana met de jeugd, maar veel oudere inwoners spreken ook Italiaans.

Beste Master in Rechten Programma in Internationaal recht in de Verenigde Tirana in Albanië

1 Resultaten in Internationaal recht, Tirana Filter

Master in internationaal en handelsrecht (11m)

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Voltijd Deeltijd 14 - 30 maanden September 2019 Albanië Tirana +1 more

Dit programma is gericht op het wet- en regelgevingskader voor de internationale gemeenschap, alsmede op de belangrijkste juridische problemen rond de wereldwijde markten.