30 LLM Opleidingen in Internationaal handelsrecht 2024

LLM Opleidingen in Internationaal handelsrecht 2024Filter
    • Brighton, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    U leert over het juridische kader dat commerciële activiteiten en grensoverschrijdende transacties regelt. Je houdt je bezig met baanbrekend onderzoek. Sussex heeft internationaal erkende academici in internationaal handelsrecht. Je leert hoe je de wet in een commerciële omgeving kunt toepassen en ook kritische perspectieven ontwikkelt. U kunt geavanceerde scenario's en recente hervormingen in het internationale handelsrecht beoordelen.

    • Bristol, Verenigd Koninkrijk
    • Leeds, Verenigd Koninkrijk
    • + 3 more

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Een Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze cursus is speciaal ontworpen voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetten die een masterdiploma in de rechten willen behalen en richt zich specifiek op het ontwikkelen van een diepgaande kennis van internationaal handelsrecht in de praktijk.

    • Lyon, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De kerncursussen van dit volledige jaarprogramma omvatten de belangrijkste onderhandelde Europese en wereldwijde handels- en investeringsovereenkomsten en hun interactie met de WTO, met een bijzondere focus op de Europese Unie.

    • Turin, Italië
    • Online Italy

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Van internationaal tot vergelijkend privaatrecht, van fundamentele kaders tot nieuwe technologieën, deze uitgebreide master bereidt studenten voor op verschillende carrières in het veld. Profiteer van een uniek partnerschap van instellingen, academici en juridische professionals om grip te krijgen op de complexiteit van de wetten van de wereldhandel.

    • Washington, Verenigde Staten
    • Gambia Online, Gambia

    Full time, Deeltijd

    8 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Deze LLM is een van 's werelds enige twee LLM-opleidingen die worden aangeboden door een intergouvernementele organisatie die is opgericht naar internationaal recht (de andere wordt aangeboden door het European University Institute).

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Swansea, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    • Online United Kingdom

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Een online Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze cursus is speciaal ontworpen voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetten die een masterdiploma in de rechten willen behalen en richt zich specifiek op het ontwikkelen van een diepgaande kennis van internationaal handelsrecht in de praktijk.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Dit programma bereidt studenten voor op de uitdagingen van een steeds meer mondiale economie door hen de kennis geven en opleiding die nodig is om complexe grensoverschrijdende transacties die de huidige juridische en zakelijke omgeving te definiëren hanteren.

  • Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Krijgen een prestigieuze universiteit van Londen LLM door afstandsonderwijs De LLM (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten, vergelijkbaar met een MBA in business en management. Waardevol voor zowel juridische als niet-juridische professionals Een waardevolle kwalificatie voor zowel juridische als niet-juridische professionals, de Universiteit van Londen Internationale Programma's LLM, bestudeerd door afstandsonderwijs, biedt breedte en flexibiliteit, zodat u uw LLM mate aanpassen aan uw persoonlijke en professionele belangen te ontmoeten, zonder noodzakelijkerwijs gespecialiseerd in één gebied van het recht.

    • Bond University, Queensland, Australia, Australië

    Full time

    Op de campus

    De Master of Laws is een postdoctorale wet kwalificatie die maximale flexibiliteit en keuze biedt met een breed scala van specialistische gebieden, wat betekent dat je kunt je master aan uw interessegebied en professionele behoeften te ontwerpen.

    • Chicago, IL, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    Positioneer jezelf voor een succesvolle internationale juridische carrière met onze LLM in International Business and Trade Law. Geoptimaliseerd om degree kandidaten te voorzien van een solide basis in de regels, voorschriften en juridische aanpak onderliggende internationale bedrijfsleven en handelsrecht, onze ...

    • Tirana, Albanië

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is gericht op het wet- en regelgevingskader voor de internationale gemeenschap, alsmede op de belangrijkste juridische problemen rond de wereldwijde markten.

    • Headington, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    In deze cursus ontwikkel je geavanceerde kennis op het gebied van handelsrecht en internationale handel. Dit onderscheidt je van werkgevers, vanaf je eerste juridische rol en gedurende je hele carrière. U zult ook een waardevol specialisme in handelsrecht verwerven, dat u een voorsprong kan geven op concurrentiegebieden zoals zaken en financiën.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het LLM-programma in International Business and Trade Law bereidt studenten voor op de uitdagingen van een steeds mondialer wordende economie door hen de kennis en training te geven die nodig zijn om complexe transnationale transacties af te handelen die de huidige juridische en zakelijke omgeving bepalen.