Filter
Master in Rechten
Verenigd Koninkrijk Engeland Salford Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master in Rechten Programma's in Internationaal handelsrecht in de Verenigde Salford Verenigd Koninkrijk

Wet school afgestudeerden en advocaten routinematig toepassen van een LL.M. om expertise in een gespecialiseerd gebied van het recht, zoals fiscaal recht of internationaal recht, of om van het ene oefenterrein in de andere.

Een LLM in International Trade Law blootstelt veel gebieden van onderwerpen zoals verzekeringen, International Finance en handel enz. U kan uw academisch profiel op het gebied van wetgeving te verbeteren met een postdoctorale kwalificatie.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Beste Master in Rechten (LLM) in Internationaal handelsrecht in de Verenigde Salford in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Internationaal handelsrecht, Salford

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Salford
Studievorm
Tempo
EduPlanet

Deze cursus biedt afgestudeerde juristen de mogelijkheid tot geavanceerd leren op sleutelgebieden van internationaal handelsrecht, waaronder internationale verkoop van go ... [+]

UNIVERSITEIT VAN SALFORDOverzicht

Deze cursus biedt afgestudeerde juristen de mogelijkheid tot geavanceerd leren op sleutelgebieden van internationaal handelsrecht, waaronder internationale verkoop van goederen, internationaal intellectueel eigendomsrecht, internationaal vennootschapsrecht en bestuur en geavanceerd contractenrecht en onderhandeling.

Het programma is zeer gericht op de industrie en culmineert in het Industry Collaboration Project. Je kiest een van de vier opties om een echt probleem in de sector te onderzoeken en onderzochte oplossingen te vinden, zodat je je leren in de praktijk kunt brengen. U kunt kiezen of u een traditionele proefversie wilt volgen op basis van een zakelijk probleem in de praktijk of een werkgerelateerd projectrapport op basis van werkervaring of plaatsingservaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Salford
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands