LAWSTUDIES.NL

Beste 5 Rechten Studies in Internationaal Belastingrecht 2019

De globalisering heeft een extreme impact op het beleid van internationale fiscaliteit. De discipline van de internationale belastingheffing bestaat de behoefte aan gekwalificeerde professionals in staat om het begrijpen van de complexiteit van internationale fiscale wetten, met name in een globale economie die voortdurend verandert. LLM internationale fiscale programma's voor te bereiden juridische professionals voor het werk in deze uitdagende gebied. Afgestudeerden vaak naar een carrière in bedrijven, advies en administratieve omgevingen.

Studenten die een LLM internationale belasting mate gericht op het verkrijgen van de vaardigheden en kennis om theorie toe te passen praktijk. In een internationale fiscale LLM-programma, uitdagende cursussen richt zich op onderwerpen als belastingverdrag recht, het internationaal fiscaal beleid, EU-belastingwetgeving, vennootschapsbelasting, en vergelijkende belastingen. LLM internationale fiscale programma's zijn doorgaans voorzien van cursussen, seminars, projecten, stage en een afstudeerscriptie.

Advance uw carrière met een LLM internationale fiscale graad.Onder Blader door de opties om het programma voor u te vinden!

5 Resultaten in Internationaal Belastingrecht Filter

Master in de internationale belastingen

Melbourne Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaren Vraag informatie aan Australië Melbourne +1 more

De Melbourne Law Masters is een graduate law-programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetenschappen.

Master in geavanceerde studies in internationale belastingen (masit)

University of Lausanne
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 18 maanden Februari 2020 Zwitserland Lausanne +1 more

Zwitserland heeft de Master of Advanced Studies in Internationale Belasting (MASIT), aangeboden door het Belastingbureau van de Universiteit van Lausanne (UNIL), gericht op degenen die belastingwetgeving willen oefenen bij een wet- of adviesbureau, een bank, als een in- Huisadviseur bij een bedrijf of bij de belastingadministratie. Aangezien de MASIT is ontworpen voor mensen die in het buitenland of in Zwitserland werken, biedt het zowel een internationaal belasting- en zwitsers belastingprogramma dat op deeltijd (1,5 jaar) of op een voltijdse basis (1 jaar) kan worden uitgevoerd. Beide curricula houden rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de belastingpolitiek (bijvoorbeeld implementatie van het G20 / OECD BEPS-initiatief, EU-anti-vermijdingspakket, informatie-uitwisseling, belasting- en witwasproblemen enzovoort). De 60 studiepunten van het programma zijn samengesteld uit kerncursussen om het begrip van kernbegrippen, specialisaties te vergroten om inzicht in een gekozen focusgebied te verdiepen en een master thesis om onderzoeks- en schrijfvaardigheden te vergroten. De cursussen worden geleerd door vooraanstaande faculteitsleden, bestaande uit leidende academici, overheidsdiensten, leden van de OESO / EU, beoefenaars die werkzaam zijn in internationale consultancy / advocatenkantoren en in juridische afdelingen van grote bedrijven. Het programma is in het Engels uitgevoerd

Master in Europees en internationaal belastingrecht (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus 2 jaren September 2019 Groothertogdom Luxemburg Luxemburg

Deze zeer gespecialiseerde LL.M. bereidt afgestudeerden voor om leiders te worden op hun respectieve gebieden van fiscale expertise - hetzij in een privaatrechtelijke praktijk of een accountantskantoor, in overheidsadministratie, in de rechterlijke macht, of in de academische wereld. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_in_european_and_international_tax_law_ll_m

LL.M. bij de belasting op grensoverschrijdende investeringen

University of Miami School of Law
Campus Online Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Tampa +1 more

Dit diploma is ideaal voor studenten die verwachten dat de internationale belastingwetgeving een belangrijke rol speelt in hun professionele carrières, een goede basis hebben in hun eigen binnenlands belastingstelsel en voldoende ervaring heeft om hun eigen vragen aan het programma te brengen.

Graduate Tax Program

University of California, Irvine - School of Law
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigde Staten Irvine

Het Graduate Tax Program aan de University of California, Irvine School of Law, biedt een innovatief curriculum dat studenten doordringt met zowel de leerstellige diepgang als de praktische vaardigheden die nodig zijn om fiscaal recht op het hoogste niveau in de Verenigde Staten of in het buitenland te oefenen.