LAWSTUDIES.NL

Vind Masters in Rechten in Internationaal Belastingrecht in Luxemburg

Een gespecialiseerde LL.M. mate kunnen advocaten hun expertise in een bepaald rechtsgebied te intensiveren of te wijzigen. Hebben een bijzondere concentratie in een bepaald gebied kan nieuwe mogelijkheden openen.

De LLM in Tax Law programma biedt een volledige studie van de fiscale wetgeving, die onroerend goed, trusts, samenwerking etc. modules zijn ontworpen om advocaten voor te bereiden op het technische aspect van een fiscale praktijk bij de ontwikkeling van een diepgaand begrip van het beleid ten grondslag liggen aan fiscale wetgeving bevat .

Luxemburg, officieel het Groothertogdom Luxemburg, is een land in West-Europa, begrensd door Belgiƫ, Frankrijk en Duitsland.

LL.M. in Internationaal Belastingrecht in Luxemburg

1 Resultaten in Internationaal Belastingrecht, Groothertogdom Luxemburg Filter

Master in Europees en internationaal belastingrecht (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus 2 jaren September 2019 Groothertogdom Luxemburg Luxemburg

Deze zeer gespecialiseerde LL.M. bereidt afgestudeerden voor om leiders te worden op hun respectieve gebieden van fiscale expertise - hetzij in een privaatrechtelijke praktijk of een accountantskantoor, in overheidsadministratie, in de rechterlijke macht, of in de academische wereld. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_in_european_and_international_tax_law_ll_m