LAWSTUDIES.NL

Beste LL.M's in Internationaal Belastingrecht in de Verenigde Luxemburg Groothertogdom Luxemburg

Een LL.M. is de eerste stap naar academici in vele landen. Het geeft veel gelegenheid zich te specialiseren in een bepaald vakgebied of om grondig onderzoek te verrichten. Het kan ook nuttig bij het verkrijgen van een doctoraal niveau graad in de rechten.

LLM in International Tax Law is de aankomende en bloeiende veld in de wereld van het internationaal recht. Vanwege de toename van transacties meeste internationale bedrijven deskundig wet overleg. Dit wordt gedaan, om eventuele juridische complicaties te vermijden en het verkrijgen van soepele bedrijfsvoering.

Luxemburg, officieel het Groothertogdom Luxemburg, is een land in West-Europa, begrensd door Belgiƫ, Frankrijk en Duitsland.

Luxemburg is een kleine stad en de hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg. De stad is een centrum van Onderwijs als het heeft vele beroemde onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Luxemburg.

Beste Master in Rechten Opleiding in Internationaal Belastingrecht in de Verenigde Luxemburg in Luxemburg

1 Resultaten in Internationaal Belastingrecht, Luxemburg Filter

Master in Europees en internationaal belastingrecht (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus 2 jaren September 2019 Groothertogdom Luxemburg Luxemburg

Deze zeer gespecialiseerde LL.M. bereidt afgestudeerden voor om leiders te worden op hun respectieve gebieden van fiscale expertise - hetzij in een privaatrechtelijke praktijk of een accountantskantoor, in overheidsadministratie, in de rechterlijke macht, of in de academische wereld. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_in_european_and_international_tax_law_ll_m