Online Master in Rechten in Interdisciplinair Recht in Tanzania

Kijk Online LL.M's in Interdisciplinair Recht in Tanzania 2018/2019

Interdisciplinair Recht

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Interdisciplinaire wetgeving is een veld van juridische studies waarin wetgeving en andere onderwerpen worden gecombineerd met het doel van veelomvattend inzicht. Studenten kunnen ervoor kiezen zich te concentreren op een willekeurig aantal vakkencombinaties, zoals psychologie en rechten voor een strafrechtsdiploma.

Tanzania, officieel de Verenigde Republiek Tanzania, is een land in Oost-Afrika. Het wordt begrensd door Kenia en Oeganda in het noorden, Rwanda, Burundi en de Democratische Republiek Congo in het westen, en Zambia, Malawi en Mozambique in het zuiden. Het land 's oostelijke grens wordt gevormd door de Indische Oceaan. Kilimanjaro, Afrika 's hoogste berg, is in Tanzania. Tanzania is een land met veel nationale parken, waar u enkele van de mooiste Afrikaanse flora en fauna kan zien.

Online LLM Opleiding in Interdisciplinair Recht in Tanzania

Lees meer

Master of Laws

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Tanzania Mwanza

[+]

Master of Laws

Toelatingseisen

Duur van het programma

Opbouw van de opleiding

Het proefschrift

[-]