Online Master in Rechten in Interdisciplinair Recht in Tanzania

Kijk Online LL.M's in Interdisciplinair Recht in Tanzania 2019

Interdisciplinair Recht

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Interdisciplinair recht is de studie van meerdere onderwerpen die betrekking hebben op de wet. Geleerden die dit pad kiezen, bestuderen vaak een mix van ogenschijnlijk niet-verwante onderwerpen, zoals financiƫn en wetgeving, om de sector van het personeelsbestand dat gespecialiseerd is in belastingen te betreden.

Tanzania, officieel de Verenigde Republiek Tanzania, is een land in Oost-Afrika. Het wordt begrensd door Kenia en Oeganda in het noorden, Rwanda, Burundi en de Democratische Republiek Congo in het westen, en Zambia, Malawi en Mozambique in het zuiden. Het land 's oostelijke grens wordt gevormd door de Indische Oceaan. Kilimanjaro, Afrika 's hoogste berg, is in Tanzania. Tanzania is een land met veel nationale parken, waar u enkele van de mooiste Afrikaanse flora en fauna kan zien.

Online LLM Opleiding in Interdisciplinair Recht in Tanzania

Lees meer

Master of Laws

ST AUGUSTINE UNIVERSITY OF TANZANIA
Campus Voltijd 2 jaar February 2019 Tanzania Mwanza

[+]

Master of Laws

Toelatingseisen

Duur van het programma

Opbouw van de opleiding

Het proefschrift

[-]