LAWSTUDIES

Afstandsonderwijs LLM's in Intellectuele eigendomsrecht in de Verenigde Chicago Verenigde Staten 2020

LLM of Master of Laws geeft een inleiding op nieuwe gebieden voor hen van belang, evenals de mogelijkheid om verder te specialiseren in hun huidige gebieden van de praktijk en is meestal beperkt tot degenen die eer-status bereikt in hun vorige juridische studies.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

De stad Chicago is de derde hoogste in de bevolking in Amerika met bijna 10 miljoen inwoners. Het heeft een aantal van de beste nationale universiteiten bij te wonen in het land.

Afstandsonderwijs LLM Opleiding in Intellectuele eigendomsrecht in de Verenigde Chicago in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Intellectuele eigendomsrecht, Chicago, Afstandsonderwijs Filter

LLM in het intellectuele eigendomsrecht

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
LLM
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Met nieuwe technologie├źn en sociale praktijken die aanleiding geven tot nieuwe intellectuele eigendom, leading-edge opleiding in IE-recht en aanverwante technieken praktijk is ...

Lees meer