LAWSTUDIES.NL

Bekijk Deeltijd Masters in Rechten in Intellectueel Eigendomsrecht in de Verenigde Staten 2019/2020

De LLM of Master of Laws is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten. LLM programma's zijn meestal open voor degenen die eerst hebben verkregen van een graad in de rechten.

Internationaal eigendomsrecht draagt ​​bij aan onze nationale en staat economische. Veel industrieën over onze economie afhankelijk van de bevoegde handhaving van hun octrooi. IP recht beschermt zowel in het buitenland als in eigen land.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Deeltijd Master in Rechten Programma in Intellectueel Eigendomsrecht in de Verenigde Staten

7 Resultaten in Intellectueel Eigendomsrecht, Verenigde Staten Filter

LLM in intellectueel eigendom

Western Michigan University, Cooley Law School
Campus Online Voltijd Deeltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten Lansing +1 more

WMU-Cooley's Graduate Program in Intellectueel Eigendomsrecht is ontworpen voor zowel advocaten met een wetenschappelijke of technische achtergrond op zoek naar de vaardigheden die nodig zijn om te slagen op het US Patent and Trademark Office Registration examen te doen en voor advocaten met niet-technische achtergronden op zoek te bekwamen in het auteursrecht geworden, merkenrecht , kwesties licenties en e-commerce.

LLM in het intellectuele eigendomsrecht

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Campus Online Voltijd Deeltijd September 2020 Verenigde Staten Chicago +1 more

Met nieuwe technologieën en sociale praktijken die aanleiding geven tot nieuwe intellectuele eigendom, leading-edge opleiding in IE-recht en aanverwante technieken praktijk is nodig om bij te blijven en vooruit in de snel-bewegende, competitieve wereld van intellectuele eigendom.

LL.M. in intellectueel eigendomsrecht

George Washington University, Law School
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar Januari 2020 Verenigde Staten Washington +1 more

De George Washington University Law School is al meer dan honderd jaar toonaangevend op het gebied van intellectueel eigendom en studiebeurzen. Toen GW Law in 1895 een Master of Patent Law-programma oprichtte, hadden haar alumni al de patenten voor Bell's the phone geschreven, Mergenthaler de linotypemachine en Eastman's roll de filmcamera, naast honderden andere uitvindingen, en tientallen meer alumni hadden gewerkt in het Octrooibureau.

Online LLM / Cybersecurity en gegevensprivacy

Albany Law School
Campus Voltijd Deeltijd 3 weken September 2020 Verenigde Staten Albany +1 more

De LL.M. programma biedt verschillende studiemogelijkheden. Kandidaten kunnen zich specialiseren in overheidsadministratie en -reglementering, gezondheidsrecht, intellectueel eigendomsrecht of internationaal recht, of kunnen een andere studie ontwerpen dan die gespecialiseerde programma's. De school biedt een LLM in Cybersecurity en Data Privacy Law, volledig online aangeboden, waardoor internationale studenten de cursussen van thuis uit kunnen volgen.

Master in de intellectuele eigendom

UNH Franklin Pierce School of Law
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaren September 2020 Verenigde Staten Verdrag +3 more

Als een top 10 IP-wetprogramma in de Verenigde Staten gedurende meer dan 25 jaar (gerangschikt volgens US News

LL.M in intellectuele eigendom

UNH Franklin Pierce School of Law
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 12 - 60 maanden September 2020 Verenigde Staten Verdrag +3 more

Als een top 10 IP-wetprogramma in de Verenigde Staten gedurende meer dan 25 jaar (gerangschikt volgens US News

Master of Laws (LL.M.) in intellectuele eigendom

American University Washington College of Law
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2020 Verenigde Staten Washington +1 more

American University Washington College of Law (AUWCL) biedt een unieke Master of Laws graad (LL.M.) in intellectuele eigendom (IP Law) via een van 's werelds toonaangevende centra voor de studie van intellectueel eigendom en informatierecht. Aanvragen worden nu geaccepteerd voor Information Justice Fellowships - een studiebeurs voor verdiensten, stage en mentoring voor uitstekende kandidaten.