LAWSTUDIES.NL

Beste Masters in Rechten in de Verenigde Mumbai in India 2019

Mumbai is een spannende en gevarieerde stad, een financieel centrum met een verscheidenheid aan cultuur, kunst, en een uitstekende onderwijsinstellingen. Het is een populaire locatie voor LLM studies, voor zowel internationale als binnenlandse studenten.

Voor een LLM in Mumbai, studenten kiezen een gebied van focus, enkele voorbeelden zijn het milieurecht, mensenrechten, ondernemingsrecht, intellectuele eigendom, en de staats-en bestuursrecht. Voor een LLM in Mumbai, variëren programma lengtes afhankelijk van de studies, maar de gemiddelde lengte voor full-time studie is ongeveer twee jaar. Studenten verkrijgen van een LLM in Mumbai zal ervaren uitdagend curriculum dat strenge cursussen, seminars, lezingen en een scriptie of proefschrift omvat. Studenten die een LLM in Mumbai leert de praktische toepassing van de theorie naar de real-world problemen door middel van cursussen die zich richten op de gerechtelijke procedure, grondwettelijk recht, en onderzoek in India en internationaal.

Neem een ​​kijkje op de LLM in Mumbai opties hieronder en neem de volgende stap op weg naar het bereiken van uw persoonlijke en professionele doelen!

gevonden resultaten Filter

Europese meester in rechten en economie (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Campus Voltijd 1 jaar Oktober 2019 Israël Haifa Duitsland Hamburg Frankrijk Aix-en-Provence Polen Warschau Nederlanden Rotterdam Italië Bologna België Gent India Mumbai Oostenrijk Wenen +16 more

Deze Europese Master in Law and Economics programma (Emle) biedt de unieke gelegenheid voor interdisciplinaire studies van recht en economie aan twee of zelfs drie Europese en niet-Europese universiteiten. Elke partner universiteit kent een Master diploma (LL.M. / MA / M.Sc.).

Europese meester in rechten en economie (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Campus Voltijd 1 jaar Oktober 2019 Frankrijk Aix-en-Provence Italië Rome België Gent Israël Haifa Oostenrijk Wenen Duitsland Hamburg Nederlanden Rotterdam Polen Warschau India Mumbai Spanje Barcelona +18 more

Deze Europese Master in Law and Economics programma (Emle) biedt de unieke gelegenheid voor interdisciplinaire studies van recht en economie aan twee of zelfs drie Europese en niet-Europese universiteiten. Er komt een gezamenlijke LL.M. diploma uitgereikt door de universiteiten in Hamburg, Gent en Rotterdam en alle andere partneruniversiteiten zullen een aanvullend masterdiploma (LL.M. / MA / M.Sc.) uitgeven.