LAWSTUDIES.NL

Zoek Deeltijd Master in Rechten Opleidingen in Commercieel recht in Zuid-Afrika 2019/2020

LLM is Latijn voor Legum Magister, betekenende Master of Laws. Onze Master of Laws (LL.M.) programma in de Amerikaanse wet is een eenjarige graduate programma. Buitenlandse juristen die met succes het programma compleet, wordt de graad "LL.M. in de Amerikaanse wet."

Voor degenen die de wet studenten met een interesse in de corporate, antitrust, effecten en arbeid juridisch gebied, het nastreven van een LLM in handelsrecht is een van de beste manieren om de grond lopen in de sector handel en het bedrijfsleven te raken.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Deeltijd Master in Rechten Opleiding in Commercieel recht in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Commercieel recht, Zuid-Afrika Filter

LLM in internationaal handelsrecht

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Januari 2020 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De LLM in internationaal handelsrecht aan de University of Johannesburg (het vlaggenschipprogramma van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid) is ontworpen om te worden voltooid door voltijdstudenten binnen een jaar en door deeltijdstudenten gedurende twee jaar.

LLM in handelsrecht

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Januari 2020 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De master handelsrecht is een flexibele kwalificatie die een ruime keuze aan modules mogelijk maakt die kunnen worden gecombineerd op basis van de interesses en focus van elke student. Het kan worden voltooid in een jaar voor voltijdstudenten en meer dan twee jaar voor deeltijdstudenten.